Ο Βόκολος... δικαιολόγησε τη νέα 5άρα της Λαμίας: «Βαθμολογικό ενδιαφέρουν δεν έχουμε, βγάζουμε συμπεράσματα για παίκτες...»

Ο Βόκολος... δικαιολόγησε τη νέα 5άρα της Λαμίας: «Βαθμολογικό ενδιαφέρουν δεν έχουμε, βγάζουμε συμπεράσματα για παίκτες...»
Photo Credits: INTIME

Αδιανόητες δηλώσεις από τον Λεωνίδα Βόκολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παραδοχή αδιαφορίας για τα πλέι οφ από τον προπονητή της Λαμίας, Λεωνίδα Βόκολο, μετά τη νέα 5άρα που δέχθηκε η ομάδα του, αυτή τη φορά από τον Παναθηναϊκό.

Κόντρα στην ομάδα που αγωνίστηκε ως ποδοσφαιριστής, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν έδειξε να ενοχλείται από το τελικό 0-5, λέγοντας κυνικά μετά το ματς πως… δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, παρά μόνο βγάζουν συμπεράσματα για παίκτες!

Υπενθυμίζουμε πως ο Λεωνίδας Βόκολος είχε κάνει το unfair στην υπόθεση Τσιλούλη, δημοσιοποιώντας τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, αμέσως μετά το ματς με την Ένωση, καθώς είχε αφήσει τον παίκτη εκτός αποστολής. Αλλά μάλλον τότε, επειδή είχε την ΑΕΚ απέναντί του, πίστευε πως υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X