Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Βέρμπιτς έκανε το 0-1 λίγο μετά (VIDEO)

Λαμία-Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρ έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Βέρμπιτς έκανε το 0-1 λίγο μετά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μπερνάρ αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμία λόγω τραυματισμού, με τον Βέρμπιτς να τον αντικαθιστά και να σκοράρει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπερνάρ Ντουάρτε ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Λαμία και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ήταν αυτός που τον αντικατέστησε, σκόραροντας στην πρώτη επαφή του.

Ο Βριαζιλιάνος ένιωσε τις πρώτες ενοχλήσεις στον δικέφαλο περίπου στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης όμως συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Λίγα λεπτά αργότερα όμως έπεσε στο έδαφος και ζήτησε αναγκαστική αλλαγή. Την θέση του πήρε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος στάθηκε τυχερός καθώς στην πρώτη του επαφή με την μπάλα κατάφερε να ανοίξε το σκορ στην Λαμία.

Συγκεκριμένα, στο 23′ ο Ιωαννίδης με προσωπική του ενέργεια κέρδισε δύο αντιπάλους, έσπασε στον Λιμνιό από αριστερά, εκείνος έπιασε ένα καλό σουτ το οποίο κατέληξε στο δοκάρι με τον Βέρμπιτς να είναι εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να γράψει το 0-1.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X