Μέρες ΑΕΚ, υπέροχες μέρες…
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για τις νέες χρυσές σελίδες ιστορίας που έγραψε το Σάββατο η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέρες ΑΕΚ, στιγμές ΑΕΚ, αλλά και ιστορία ΑΕΚ, δεν είναι μόνο οι αγώνες της. Είναι και όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις νίκες και στις ήττες της, είναι βασικά κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό δίπλα της. Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, αποτελεί πλέον για την ΑΕΚ μια σπουδαία ημερομηνία, μια ημερομηνία κατά την οποία γράφτηκε ιστορία. Μια ιστορία που θα μείνει για πάντα.

Μια μέρα που ήρθε να προστεθεί σε όλες εκείνες που γιγαντώνουν την ιστορία της ΑΕΚ. Με το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, εκπληρώθηκε ένα ακόμα όραμα του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η κληρονομιά για όλες τις γενιές ΑΕΚτζήδων, από εδώ και στο εξής, θα είναι πραγματικά ανεκτίμητη.

«Όχι, η ΑΕΚ δεν θα φτιάξει απλά ένα γήπεδο. Δεν θα είναι ένα ακόμα γήπεδο», έλεγε ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς, στην παρουσίαση της «ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ». Κι αυτό ακριβώς ολοκληρώθηκε χθες, ένα Κέντρο Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Γήπεδα υπερσύγχρονα υπάρχουν πολλά σε όλο τον κόσμο. Αλλά γήπεδο που να το βλέπεις, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά, και να λες «αυτό μπορεί να είναι μόνο το γήπεδο της ΑΕΚ», δεν υπάρχει πουθενά. Τόσο προσαρμοσμένο, τόσο ταυτισμένο με την ιστορία της ΑΕΚ.

Σε λίγες ημέρες, θα ανοίξει τις πύλες του και για το κοινό, το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ, και όλοι οι «Ενωσίτες» θα έχουν την ευκαιρία να το δουν, να συγκλονιστούν, να ανατριχιάσουν. Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Δημήτρη Μελισσανίδη για αυτό το ανεκτίμητο «Δώρο Ζωής» σε όλους τους ΑΕΚτζήδες, στα παιδιά μας και στα παιδιά των παιδιών μας.

Παράλληλα με τα εγκαίνια του Μουσείου, το Σάββατο έλαβε χώρα στην Νέα Φιλαδέλφεια, μια λαμπρή, όσο και ιστορική εκδήλωση. Είχα την τύχη ή μάλλον την ευλογία, να είμαι ο παρουσιαστής της εκδήλωσης της Μάνας ΑΕΚ μέσω της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ. Για πρώτη φορά, αθλητικό σωματείο υποδέχτηκε την Ολυμπιακή Φλόγα στο Πάρκο Μνημείου Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων, συμμετέχοντας στη γιορτή με τους αθλητές του και συνδυάζοντάς το, με τον εορτασμό του ενός αιώνα ζωής του.Μέρες ΑΕΚ, υπέροχες μέρες…

Ήταν υπέροχα και πολύ συγκινητικά τα συναισθήματα όσων συμμετείχαμε στην εκδήλωση και από τα λόγια όλων όσων την παρακολούθησαν, καταλάβαινες και πόσο αληθινά ήταν. Δεν θέλω όμως να γράψω περισσότερα. Θα ετοιμάσουμε και αναλυτικότερα κείμενα με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και βίντεο τις επόμενες μέρες.

Το βράδυ της Κυριακής, η ΑΕΚΑΡΑ του Ματίας, παίζει ένα πάρα πολύ κρίσιμο, όσο και δύσκολο αγώνα, με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν υπάρχουν λόγια, ούτε παραινέσεις και αναλύσεις, εδώ που έχουμε φτάσει. Υπάρχει μόνο η ΝΙΚΗ, την οποία πρέπει να πάρει η ομάδα. Τη ΝΙΚΗ πριν από την επόμενη ΝΙΚΗ! Πάμε γερά!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X