Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»

Κανσέλο: «Μου εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»
Photo Credits: INTIME

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Ζοάο Κανσέλο για τις απειλές που δέχεται μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοάο Κανσέλο αποκάλυψε πως δέχεται μηνύματα που εύχονται φρικτά πράγματα για την οικογένεια του μετά το αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στο Champions League από την Παρί.

«Ο κόσμος λέει τα πάντα», είπε ο Κανσέλο σε συνέντευξή του στο ESPN. «Υπάρχουν σχόλια στο Instagram που εύχονται θάνατο στην αγέννητη κόρη μου. Δεν θα το έλεγαν στα μούτρα, γιατί θα είχαμε πρόβλημα, αλλά στα σχόλια γράφουν ότι θέλουν», κατήγγειλε ο Πορτογάλος μπακ.

«Είναι προσβλητικοί για τον σύντροφό μου, την κόρη μου, το αγέννητο μωρό μας. Είναι ένας σκληρός κόσμος και πρέπει να ξέρεις πώς να ζήσεις μαζί του. Ξέρω πώς να το κάνω, αλλά δεν ξέρω πια τι να πω» εξομολογείται και προσθέτει: «Το να ευχηθούμε θάνατο σε ένα μωρό είναι κάτι πολύ σοβαρό. Οι άνθρωποι δεν σκέφτονται τον άνθρωπο πίσω από τον ποδοσφαιριστή που βλέπουν στην τηλεόραση. Άνθρωποι είμαστε κι εμείς. Είμαστε ίσοι».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X