Τσόβιτς: «Στο ποδόσφαιρο πουλάς παίκτη με... δύο αριστερά πόδια για 600χιλ. - Στο μπάσκετ ο νικητής της Euroleague παίρνει 2 εκατ.»

Τσόβιτς: «Στο ποδόσφαιρο πουλάς παίκτη με... δύο αριστερά πόδια για 600χιλ. - Στο μπάσκετ ο νικητής της Euroleague παίρνει 2 εκατ.»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, στάθηκε στην ανάγκη που υπάρχει για κρατική βοήθεια στις μπασκετικές ομάδες.

Ως γνωστόν, ο Ερυθρός Αστέρας και η Παρτιζάν λαμβάνουν κάθε χρόνο σημαντική κρατική βοήθεια είτε μέσω… φορολογικής διευκόλυνσης, είτε μέσω κονδυλίων, που βγαίνουν για τις σερβικές ομάδες.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Τσόβιτς, μιλώντας στο “SportKlub”, εξήγησε γιατί συμβαίνει αυτό και στάθηκε στο γεγονός πως το μπάσκετ και η Euroleague δεν φέρνουν σημαντικά έσοδα στα ταμεία των ομάδων.

«Ξέρετε, όλοι μιλούν για τα “κρατικά projects”, είτε όταν αναφέρονται σε εμάς, είτε όταν μιλούν για την Παρτιζάν. Το μπάσκετ δεν έχει τις ίδιες εμπορικές δυνατότητες. Συγγνώμη που θα το πω, αλλά στο ποδόσφαιρο μπορείς να πουλήσεις έναν παίκτη με… δύο αριστερά πόδια για 500-600 χιλιάδες ευρώ. Στη διετία που πέρασα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ερυθρού Αστέρα είδα νούμερα που δεν πίστευα. Δεν γνωρίζω πολλά για το ποδόσφαιρο, αλλά μπορώ να κάνω αυτή τη σύγκριση. Αν κατακτήσεις την Euroleague δεν θα λάβεις πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Τόσα κοστίζει ο καλύτερός σου παίκτης», ήταν τα λόγια του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X