Βλάσης: "Έχουμε κάνει ένα βολεϊκό γυμναστήριο"

Βλάσης: "Έχουμε κάνει ένα βολεϊκό γυμναστήριο"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

vlasisΟ πρόεδρος της Ένωσης Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου/Μεσσηνίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΟΠΕ, Κώστας Βλάσης έκανε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sentra 103.3” και μίλησε για το κλειστό γήπεδο της Παραλίας στην Καλαμάτα, όπου θα διοργανωθεί το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ ανδρών.

«Δεν διαφωνώ ότι είναι ένα γήπεδο παλιό, γερασμένο. Θεμελιώθηκε το 1980. Το 2004 έγιναν έργα ανακαίνισης. Εχει έξι αποδυτήρια, βοηθητικούς χώρους και αίθουσα με βάρη στο υπόγειο. Εδώ και 20 ημέρες διαθέτει τάπητα τύπου taraflex μόνο για βόλεϊ και είναι ένα από τα ελάχιστα στην Ελλάδα που έχει αυτή την πολυτέλεια».

– Ποια είναι η χωρητικότητά του γυμναστηρίου της παραλίας;

«Έχει 1.500 άτομα χωρητικότητα. Εχει 14 σκαλιά με μήκος 50 μέτρα. Απλώς με τη διαμόρφωση που υπάρχει φαίνεται μικρότερο. Θα βάλουμε πτυσσόμενες κερκίδες και από τις δύο πλευρές και μπορεί να φτάσει και τις 2.200 θέσεις. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει η μία πλευρά θα έχει τα δημοσιογραφικά και η απέναντι κερκίδα θα έχει παιδιά. Αναβαθμίσαμε τον φωτισμό του γυμναστηρίου. Εχει μπει εξέδρα για τις ανάγκες των τηλεοπτικών μεταδόσεων. Εχουν γίνει πολλά και είμαι βέβαιος πως δεν θα μας λείψει τίποτα. Πήραμε και έγκριση από την CEV για να διεξαχθεί ο προκριματικός όμιλος του Πανευρωπαϊκού Νεανίδων. Επίσης έχει ύψος 9,70 μέτρα. Ελάχιστα γήπεδα της Volleyleague διαθέτουν τέτοιο ύψος. Το έχουμε κάνει ένα βολεϊκό γυμναστήριο και αυτό είναι το κέρδος για το βόλεϊ».

– Για την ασφάλεια της διοργάνωσης τι κινήσεις έχουν γίνει;

«Εχουμε κάνει συναντήσεις με την αστυνομία. Δεν θα έχουμε προβλήματα. Θα μας βοηθήσουν και οι ομάδες και οι φίλαθλοι. Απευθυνόμαστε στους Καλαματιανούς φίλους του αθλήματος για να έρθουν να δουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Θέλουμε να γίνει και πάλι το βόλεϊ πρώτο άθλημα στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X