Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας (20/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας (20/4)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Premier League και Κυπέλλου Αγγλίας

  • Οκτώ παιχνίδια αήττητη είναι η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι.
  • Τρεις σερί νίκες και έξι στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις τους έχει η Μπρέντφορντ απέναντι στη Λούτον

Σήμερα, λοιπόν, από το Νησί θα ξεκινήσουμε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι που διεξάγεται στο ουδέτερο Γουέμπλεϊ.

Η Σίτι έχει καλό σερί κόντρα στους «μπλε» του Λονδίνου. Είναι αήττητη σε οκτώ σερί ματς με την Τσέλσι. Αυτή είναι η έβδομη φορά σε οκτώ σεζόν που η Μάντσεστερ Σίτι με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στον πάγκο φτάνει έως τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εδώ και έξι σεζόν δίνει σταθερά το παρών στους «4», αλλά στον τελικό πέρασε μόνο δύο φορές. Οι τρεις αποκλεισμοί προήλθαν από Λονδρέζους (δύο από την Άρσεναλ και μία από την Τσέλσι).

Τι θα παίξουμε; Βλέπουμε ένα ζευγάρι όπου θα γίνει μάχη. Η Σίτι έχει θέματα στα μετόπισθεν που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι. Πάμε, λοιπόν, με combo bet και δη το G/G και Over 2,5 σε αποδόσεις άνω του 1.80 που το βρίσκουμε στην Novibet.

Διαβάστε περισσότερα

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X