Champions League: Με ήρωα τον Λούνιν η Ρεάλ «έκλεψε» την πρόκριση από την Σίτι στα πέναλτι με 4-3

Champions League: Με ήρωα τον Λούνιν η Ρεάλ «έκλεψε» την πρόκριση από την Σίτι στα πέναλτι με 4-3
Photo Credits: INTIME

Η «ρώσικη ρουλέτα» έδωσε την πρόκριση στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο μέρος η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Ροντριγκό με την Σίτι να σπαταλάει απανωτές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Από την επίτευξη του γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα που έκανε φάσεις ήταν αυτή του Πεπ Γκουαρντιόλα χωρίς όμως να το πετυχαίνει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε στο ίδιο τέμπο με πίεση ψηλά και μακρινά σουτ χάνοντας ευκαιρίες, παρόλα αυτά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με γκολ του «KDB» μετά από προσπάθεια του Ντοκού.

Το ματς δεν έληξε στην κανονική διάρκεια και φτάσαμε στην παράταση όπου εκεί ξανά την κυκλοφορία και την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε η Σίτι, όμως την μεγάλη ευκαιρία την είχε η Ρεάλ με τον Ρούντιγκερ, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης.

Στο δεύτερο μέρος της παράτασης το σκηνικό δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου με την Ρεάλ να κάνει δύο προσπάθειες για να απειλήσει χωρίς καμία τύχη. Τέλος και η παράταση και πάμε στην «ρώσικη ρουλέτα», όπου εκεί η Ρεάλ θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Το ματς

Πρώτη τελική εντός εστίας για την Ρεάλ στο 10ολεπτό με τον Καμαβινγκά να επιχειρεί ένα σουτ με φάλτσα έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στα χέρια του Έντερσον.

Η «Βασίλισσα» ανοίγει το σκορ στο 12ο λεπτό, με υπέροχη συνεργασία των Μπέλινγχαμ και Βαλβέρδε ο οποίος έκανε μία συρτή σέντρα με αποδέκτη των Ροντριγκο όπου με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Απίθανη ευκαιρία για την Σίτι 7 λεπτά μετά το γκολ του Ροντρίγκο. Ο Ντε Μπρόινε μπήκε στην περιοχή έκανε συρτή σέντρα όμως την απέκρουσε ο Λούνιν. Η φάση συνεχίστηκε με σέντρα συστημένη στο κεφάλι του Χάαλαντ με την μπάλα να βρίσκει δοκάρι και από κοντά ο Μπερνάρντο Σίλα δεν μπόρεσε  να τη στείλει στα δίχτυα.

Ακόμα μια ευκαιρία για την ομάδα του Γκουαρντιόλα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε να σουτάρει και τον Λουνιν να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να απομακρύνει.

Απείλησε ξανά η Σίτι με τον Χάαλαντ να σπάει την μπάλα στον Γκρίλις με ένα κοντρόλ να μπαίνει στην περιοχή όμως το σουτ κόντραρε και έφυγε κόρνερ από το οποίο δεν απειλήθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, στο 36ο λεπτό.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε στο δεύτερο μέρος όπως τελείωσε το πρώτο, με πίεση και έκανε μια ευκαιρία με τον Γκρίλις να κάνει ένα σουτ και τον Λούνιν να πέφτει στην αριστερή γωνία του και να διώχνει.

Από την επανέναρξη του παιχνιδιού μέχρι η Σίτι πιέζει ασφυκτικά την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης με κατα κύριο λόγο σουτ όμως παρά την αστάθεια του Λούνιν δεν έχει μπορέσει να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, με την ισπανική ομάδα να μην έχει πέραση σχεδόν καθόλου το κέντρο.

Η πίεση απέφερε καρπούς με τον Ντοκου να κάνει συρτή σέντρα ο Ρουντιγκερ έκοψε, η μπάλα στρώθηκε στον Κέβιν Ντε Μπρόινε, οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το ματς σε 1-2, στο 76ο λεπτό.

Ξανά μέσα στην περιοχή ο σκόρερ των «πολιτών» που πήρε την μπάλα από τον Ακάντζι, στο 82ο λεπτό, έκανε σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τέλος στην κανονική διάρκεια η Μάντσεστερ Σίτι παρά της πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη και την πρόκριση και οδηγούμαστε στην παράταση.

Απίθανη φάση για την Ρεάλ με τον Ρούντιγκερ να βρίσκεται σε ρόλο Σέντερ Φόρ μέσα στην περιοχή του Έντερσον όμως το σουτ του πέρασε στην δεξιά, εξωτερική πλευρά των διχτυών, στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης.

Σουτ του Βάσκεθ πάνω από τα δοκάρια του Έντερσον στο 111ο λεπτό. Τέλος και η παράταση και φτάνουμε στην διαδικασία των πέναλτι!

Ο Άλβαρεζ ευστόχησε στο πρώτο και 1-0. Η σειρά του Μόντριτς αστόχησε και το 1-0 υπέρ της Σίτι παραμένει. Κάκιστη εκτέλεση από τον Σίλβα και το θρίλερ συνεχίζεται. Μπέλινγχαμ και 1-1. Ο Κόβασιτς αστοχεί! Ο Βάσκεθ 2-1 η Ρεάλ! Η σειρά του Φόντεν και 2-2. Επόμενος για την Ρεάλ ο Νάτσο και 3-2. Η σειρά του Έντερσον και γκολ 3-3. Τελευταίο πέναλτι για την Ρεάλ με τον Ρούντιγκερ να ευστοχεί να κάνει το 4-3 και να στέλνει την ομάδα του στα ημιτελικά!

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρντιόλα): Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι (112΄ Στόουνς), Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε (112΄ Κόβασιτς), Μπερνάρντο Σίλβα, Φόντεν, Γκρίλις (71΄ Ντοκου), Χάαλαντ (90΄ Άλβαρεζ)

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Λούνιν, Καρβαχάλ (109΄ Μιλιτάο), Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Κρόος (78΄ Μόντριτς), Μπέλιγκχαμ, Βινίσιους (101΄ Βάσκεθ), Ροντρίγκο (84΄ Μπραχίμ Ντίαζ).

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X