Επίθεση Ιωαννίδη στη σπέκουλα για το όνομά του: «Ανυπόστατα και ψευδή σενάρια, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη» (ΦΩΤΟ)

Επίθεση Ιωαννίδη στη σπέκουλα για το όνομά του: «Ανυπόστατα και ψευδή σενάρια, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Φώτης Ιωαννίδης έγραψε σε story στο Instagram πως θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους συνέδεσαν το όνομά του με "ψευδή σενάρια".

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φώτης Ιωαννίδης τοποθετήθηκε μέσω story στο Instagram, γνωστοποιώντας πως θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης απέναντι σε όσους τον συνέδεσαν με “ψευδή σενάρια”.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της Τετάρτης υπήρξε αναστάτωση στην Εθνική Ελλάδας με ένα θέμα που αφορά έλεγχο ντόπινγκ στο πλαίσιο των αναμετρήσεων με Καζακστάν και Γεωργία.

Η UEFA πήρε θέση, ενημερώνοντας την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή, παρότι στο διαδίκτυο και στα social media κυκλοφόρησαν ανεξέλεγκτα διάφορα ονόματα.

Το μήνυμα του Ιωαννίδη:

“Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ, αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου”.

Δείτε την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X