Γκασπερίνι: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία μας»

Γκασπερίνι: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία μας»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γκασπερίνι για τον επαναληπτικό αγώνα με την Λίβερπουλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Αταλάντα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα από τον πρώτο προημιτελικό της  στο Europa League με τη Λίβερπουλ, αλλά ο επαναληπτικός εντός έδρας αγώνας εξακολουθεί να είναι ίσως ο πιο σημαντικός αγώνας στην ιστορία του συλλόγου, δήλωσε σήμερα (17/4) ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Η Αταλάντα έφυγε νικήτρια με 3-0 την περασμένη εβδομάδα από το Άνφιλντ, και τώρα η ομάδα της Serie A πρέπει να ολοκληρώσει τη δουλειά στο Μπέργκαμο μπροστά στους δικούς της οπαδούς:

«Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε έναν αγώνα αυτής της αξίας μπροστά στους οπαδούς μας», είπε ο Γκασπερίνι σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα.

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια στην ιστορία μας, αν όχι το πιο σημαντικό, αλλά αυτά είναι πράγματα που λέγονται την παραμονή του αγώνα, τότε έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να ξέρουμε πώς να το αντιετωπίσουμε εμείς οι ίδιοι.»

Ο Γκασπερίνι δεν θέλει τους παίκτες του να επαναπαύονται στη μεγάλη νίκη τους και να πιστεύουν ότι η δουλειά έχει ήδη γίνει όταν αντιμετωπίσουν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ:
«Γνωρίζουμε τη δυσκολία, για εμάς εξακολουθούν να είναι η ίδια ομάδα, παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε τον πρώτο αγώνα», είπε.

«Αύριο ξεκινάμε από το 0-0, θα πρέπει να μην σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας. Περιμένω την καλύτερη δυνατή Λίβερπουλ, με μια ομάδα που θα έρθει εδώ για να παίξει όλες τις πιθανότητες που έχει, θα πρέπει να παίξουμε ένα υπέροχο παιχνίδι για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα».

Ο αρχηγός της Αταλάντα, Μάρτεν Ντε Ρουν, πιστεύει ότι η ομάδα του θα έχει κάτι περισσότερο από την υποστήριξη των φιλάθλων στην προσπάθειά της να φτάσει στα ημιτελικά. «Δεν νομίζω μόνο το Μπέργκαμο, αλλά πιστεύω ότι όλη η Ιταλία θα είναι μαζί μας αύριο», είπε ο Ντε Ρουν. «Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, το να παίζεις απέναντι σε μια σημαντική ομάδα είναι πραγματικά ξεχωριστό, θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, όπως κάναμε εκεί».

Για τους φιλάθλους, οι ελπίδες τους να δουν την ομάδα τους να παίζει σε ευρωπαϊκό τελικό για πρώτη φορά είναι ακόμα πολύ ζωντανές:

«Είδα την ευτυχία των οπαδών μετά τη νίκη. Νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μικρό όνειρο για όλο το Μπέργκαμο, τώρα είναι στο χέρι μας να κάνουμε τα πάντα ακόμα πιο ξεχωριστά προχωρώντας στον επόμενο γύρο», είπε ο Ντε Ρουν.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X