Θα περνούν από ανιχνευτές ψεύδους οι διαιτητές στην Ουκρανία

Θα περνούν από ανιχνευτές ψεύδους οι διαιτητές στην Ουκρανία
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να περνούν οι διαιτητές από ανιχνευτές ψεύδους στην Ουκρανία πήρε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Αντέι Σεφτσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα πρωτοποριακό και ασυνήθιστο μέτρο για να βελτιωθεί η διαιτησία αλλά και να καταπολεμήσει τους στημένους αγώνες θα προχωρήσει η ουκρανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Όπως αποκαλύπτει το «The Athletic”» πρόκειται για μία απόφαση που έλαβε ο Αντρέι Σεφτσένκο ο οποίος εκτελεί χρέη προέδρου της ομοσπονδίας. Ποιο; Οι διαιτητές να περνούν από τεστ σε ανιχνευτή ψεύδους.

Στο ουκρανικό ποδόσφαιρο υπάρχουν καταγγελίες για ευνοϊκή μεταχείριση ομάδων, φήμες για στημένους αγώνες και δωροδοκίες διαιτητών και όχι μόνο. Έτσι ο Σεφτσένκο και οι συνεργάτες του, μετά από σχετική εισήγηση της επικεφαλής της ουκρανικής διαιτησίας, Κατερίνα Μονζούλ, μία από τις κορυφαίες γυναικείες σφυρίχτρες στη χώρα, για να αποτραπούν τέτοια περιστατικά και να βελτιωθεί η ποιότητα της διαιτησίας στη χώρα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X