Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς, θυελλώδεις νοτιάδες και λασποβροχές

Καιρός: Ήλιος με πτώση θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους – Βροχή μόνο στην Κρήτη

Έρχεται διπλή διαταραχή, λέει ο Κολυδάς - Ποιες περιοχές επηρεάζονται - Η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι και την Κυριακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από σήμερα καθώς ένα πεδίο χαμηλών βαρομετρικών πιέσεων θα επηρεάσει της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας τις βροχές και καταιγίδες, τους ισχυρούς έως θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Αιγαίο, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τις αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Πιο αναλυτικά, βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες αναμένονται το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, στο Ιόνιο, στην Κρήτη και στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων (κυρίως μικρού μεγέθους) υπάρχει κυρίως στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά καθώς και στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο. Κατά της νύχτας προς Πέμπτη 18/04 τα φαινόμενα θα περιοριστούν στη Θράκη, στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και στα ορεινά των δυτικών και νοτίων ηπειρωτικών, παρουσιάζοντας παράλληλα σημαντική εξασθένηση.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X