Τσέλσι: Κινδυνεύει κι αυτή με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών

Τσέλσι: Κινδυνεύει κι αυτή με τιμωρία αφαίρεσης βαθμών
Photo Credits: INTIME

Συναγερμός στην Τσέλσι καθώς υπάρχει πιθανότητα για τιμωρία αφαίρεσης βαθμών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Oρατός φαίνεται πως είναι ο κίνδυνος για τιμωρία στην Τσέλσι, καθώς οι υπολογισμοί του Τοντ Μπόελι, όσον αφορά τα οικονομικά της Τσέλσι δεν μοιάζουν ιδανικά την δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα με τους Times, ο ισολογισμός της περασμένης σεζόν δεν έχει περάσει ακόμα τον έλεγχο της Premier League και αυτό έχει να κάνει με την πώληση των δύο ξενοδοχείων του «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Τοντ Μπόλι θέλησε να μαζέψει την κατάσταση με τις δαπάνες, πωλώντας τα δύο ξενοδοχεία του γηπέδου του «Στάμφορντ Μπριτζ» στην εταιρία Blueco 22 Ltd η οποία ανήκει στον ίδιο και στους Εγκμπάλι, Φελισιάνο οι οποίοι κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Τσέλσι.

Η πώληση αυτή ωστόσο δεν έχει εγκριθεί από την Premier League. Ο Μπόλι προσπάθησε να καλύψει τη μεγάλη χασούρα με την πώληση των ξενοδοχείων έναντι 76 εκατομμυρίων λιρών. Οι «μπλε» είχαν έλλειμα 166 εκατομμυρίων λιρών τη σεζόν 2022/23, το οποίο μειώθηκε στα 89 εκατομμύρια με την παραχώρηση των δύο ξενοδοχέιων. Η πώληση ωστόσο δεν έχει εγκριθεί από την Premier League και η Τσέλσι έρχεται αντιμέτωπη με τιμωρία για λόγους οικονομικών παραβάσεων.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X