Λέμος στο enwsi.gr: «Θέλω να φύγω σαν πρωταθλητής - θα είμαι πάντα οπαδός της ΑΕΚ»

Λέμος στο enwsi.gr: «Θέλω να φύγω σαν πρωταθλητής - θα είμαι πάντα οπαδός της ΑΕΚ»

Ο Πάτρικ Λέμος μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι όμως μέχρι τότε έχει έναν σημαντικό στόχο με την ΑΕΚ, την κατάκτηση του τίτλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πάτρικ Λέμος μετά από  4 χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ αναμένεται μετά το τέλος της φετινής σεζόν να αποχωρήσει, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Ταταμπάνια.

Ο Βραζιλιάνος πλέι μέικερ αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της «Ένωσης» τα τελευταία χρόνια και φυσικά έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα σαν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το πρώτο τρεμπλ στην ιστορία του τμήματος.

Ένας παίκτης που αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο της ΑΕΚ και τίμησε με τον καλύτερο τρόπο την φανέλα του «Δικεφάλου». Ο Λέμος μπορεί να αποχωρεί το καλοκαίρι αλλά ακόμα έχει στόχους με την ΑΕΚ καθώς όπως δήλωσε στο enwsi.gr θέλει να φύγει πρωταθλητής.

Ο ίδιος μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει αφήνοντας φυσικά την πόρτα ανοιχτή τονίζοντας πως θα ήθελε να επιστρέψει και να «κλείσει» την καριέρα του στην ΑΕΚ.

«Φεύγω από την ομάδα που με έκανε να ωριμάσω σαν άνθρωπος και σαν αθλητής. Πάντα με υποστήριξαν σε ότι και αν χρειαζόμουν. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους στην ΑΕΚ για ότι έκαναν για μένα».

Σε ερώτηση για το αν θέλει να φύγει κατακτώντας ένα ακόμη τίτλο  με την ΑΕΚ τόνισε: «Χωρίς  αμφιβολία. Θέλω να φύγω σαν πρωταθλητής. Με τον ίδιον τρόπο που ήρθα, κατακτώντας τρεις τίτλους. Θέλω να φύγω σαν πρωταθλητής Ελλάδος με την ΑΕΚ».

Παράλληλα έστειλε το δικό του μήνυμα και στον κόσμο με τον οποίον δέθηκε όλα αυτά τα χρόνια: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τι έκαναν για μας. Μας υποστήριζαν από την αρχή μέχρι το τέλος, στις ήττες και στις νίκες. Δεν έχω ξαναδεί οπαδούς τόσο παθιασμένους για μια ομάδα και μας έκαναν πάντα να θέλουμε να δίνουμε το 100% στα παιχνίδια. Ευχαριστώ τον καθένα που με καλωσόρισε στην ΑΕΚ, πάντα με υποστήριζαν. Έχω πολλούς φίλους που θα πάρω μαζί μου. Θα είμαι πάντα οπαδός της ΑΕΚ και ελπίζω μια μέρα να επιστρέψω να κλείσω εδώ την καριέρα μου».

Λέμος στο enwsi.gr: «Θέλω να φύγω σαν πρωταθλητής - θα είμαι πάντα οπαδός της ΑΕΚ»

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X