Λαμία σε ΚΕΔ: «Ανεκδιήγητη διαιτησία με Παναθηναϊκό» - Ζητά ξένους διαιτητές παντού!

Λαμία σε ΚΕΔ: «Ανεκδιήγητη διαιτησία με Παναθηναϊκό» - Ζητά ξένους διαιτητές παντού!
Photo Credits: INTIME

Η Λαμία ζητάει από εδώ και πέρα ξένους διαιτητές στα παιχνίδι της μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ στην οποία ζητά ξένους διαιτητές και στα δικά της παιχνίδι για την συνέχεια των πλέι οφ.

Αυτό συνέβη καθώς η άνθρωποι της Λαμίας έχουν παράπονα από την διαιτησία του Παπαπέτρου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Για τον κ. Παπαπέτρου η επιστολή αναφέρει πως «εμφανίστηκε με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο».

Αναλυτικά η επιστολή

«Αξιότιμε κ. Φρόιντφελντ,

Αξιότιμα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ,

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έπειτα και από την ανεκδιήγητη διαιτησία του κ. Παπαπετρου στον αγώνα μας εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ο διεθνής ρέφερι εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο με περισσότερο άγχος ακόμη και από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, απαιτούμε όπως σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας στα play offs, αρχής γενομένης από το προσεχές με τον Παναθηναϊκό, οριστούν ξένοι διαιτητές σε αγωνιστικό χώρο και VAR.

Η διαφύλαξη της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος θα πρέπει να αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας»

Σπρώξιμο φουλ του Παπαπέτρου για να το γυρίσει ο Παναθηναϊκός με Λαμία

Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει από νωρίς από τη Λαμία στη Λεωφόρο, αλλά κατάφερε και γύρισε το ματς χωρίς να κάνει κάτι ο Τερίμ. Το πήρε πάνω του ο Τάσος Παπαπέτρου με όσα σφυρίζε.

Σιγά σιγά προσπαθούσε να το γυρίσει από νωρίς το ματσάκι ο Παπαπέτρου, αλλά στο 59′ έβαλε τα δυνατά του. Έδωσε ένα ανύπαρκτο φάουλ πάνω στον Μπερνάρ και μαζί μια κίτρινη κάρτα στον Κορνέζο και από το φάουλ αυτό ήρθε το δεύτερο γκολ του ΠΑΟ κάνοντας το 2-1 στο ματς.

Στο 57 έδωσε κάρτα στον τερματοφυλακα της Λαμίας, τον Κοσέλεφ για καθυστέρηση και με την κάρτα από το ανύπαρκτο φάουλ στον Κορνέζο έχει κιτρινίσει και τα δύο στόπερ της ομάδας από την Φθιώτιδα. Μάλλον έπιασαν τόπο οι φωνές του Αλαφούζου από το προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία στη Λεωφόρο και τώρα οι διαιτητές σφυρίζουν από τη μια μεριά μόνο.


Πέρα από το γεγονός ότι φόρτωσαν με κάρτες όλη τη Λαμία και έδωσαν ένα ανύπαρκτο φάουλ στον Μπερνάρ από το οποίο προήλθε και το γκολ των πράσινων, κατάπιαν και μια πεναλντάρα υπέρ της Λαμίας.

Μετά από κόρνερ η μπάλα πέφτει στα χέρια του Γεντβάι  ο οποίος την κατεβάζει κανονικά με μανσέτα του βόλεϊ. Μετά μάλιστα έκανε και ότι η μπάλα πήγε στο πρόσωπό του πέφτοντας κάτω. Παπαπέτρου και Ευαγγέλου κοιτούσαν αλλού.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X