Η ΑΕΚ ακουμπά στις ρίζες της - Συνάντηση σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ)

Η ΑΕΚ ακουμπά στις ρίζες της - Συνάντηση σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Συνάντηση με τον τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε συνάντηση χθες (16/04) με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στο πλαίσιο της επίσκεψής Του στην Αθήνα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία».

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης τιμήθηκε από την ΑΕΚ με το Μετάλλιο της Τιμής – Ο Χρυσός Δικέφαλος Αετός και το λάβαρο του συλλόγου. Οι δυο άνδρες συζήτησαν για την επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση της ΑΕΚ και ο Οικουμενικός Πατριάρχης ενημερώθηκε για όλα όσα έχουν γίνει ήδη αλλά και πρόκειται να γίνουν στα πλαίσια των εορτασμών της, όπως και για το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού και το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ που θα εγκαινιαστεί το προσεχές Σάββατο.

Η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος είχε εξάλλου την ευκαιρία να εκφράσει προς τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη τις ευχαριστίες Του για τη μεγάλη δωρεά του προκειμένου να κατασκευασθεί το Ιερόν Σκευοφυλάκιον (Μουσείο) του Πατριαρχείου.

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τη συνάντηση:Η ΑΕΚ ακουμπά στις ρίζες της - Συνάντηση σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ) Η ΑΕΚ ακουμπά στις ρίζες της - Συνάντηση σταθμός του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X