Ποιοι «έδωσαν» τις πέτρες που έπεσαν στο πούλμαν της Λαμίας;

Επίθεση με πέτρες στο πούλμαν της Λαμίας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Ο Insider βλέπει το περίσσιο θράσος όσων στοχοποιούν τη Λαμία, τον Τσιλούλη, τον Αρη με στόχο να χτυπήσουν την ΑΕΚ και αναρωτιέται που θα πάει όλο αυτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πούλμαν της Λαμίας δέχθηκε επίθεση με πέτρες, λέει, κατά την επιστροφή του στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Δεν μας φτύνουν… Απλά βρέχει. Ουδείς γνωρίζει τον λόγο που έγινε αυτό, ούτε το κλίμα που οδηγεί πλεον και σε τέτοια φαινόμενα.

Ουδείς γνωρίζει ποιο σύστημα συντονισμένα, με λύσσα, πάθος και μίσος απίστευτο εδώ κι εβδομάδες στοχοποιεί ομάδες και πρόσωπα με στόχο να προκαλέσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ. Με ψέματα, ιστορίες γι΄αγρίους, χυδαιότητα ακραία. Και συνεχίζουν και σήμερα να στοχοποιούν ανθρώπους, τον Τσιλούλη προσωπικά. Και μετά αν έχουμε ιστορίες, αν έχουμε φαινόμενα βίας με θύματα πρόσωπα που έχουν στοχοποιηθεί αυτοί δεν θα ξέρουν τίποτα.

Το μεγάλο τους σχέδιο

Βέβαια το σχέδιο έχει τώρα άλλον άμεσο στόχο, το ίδιο επικίνδυνο. Το πως θα κάνουν το Βικελίδης κόλαση με την ΑΕΚ. Δύο επικοινωνιακά συστήματα, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και πιο διακριτικά ο ΠΑΟΚ, έχουν φέρει στο επίκεντρο τον Άρη ως δήθεν έχοντα προνομιακές σχέσεις με την ΑΕΚ. Με την ΑΕΚ να είναι η ομάδα που μαζί με τον ΠΑΟΚ έχουν πάθει τις χειρότερες ζημιές από τον Άρη φέτος, αλλά τι σημασία έχει η αλήθεια μπροστά στην παράνοια των παπαγάλων;

Στόχος τους λοιπόν είναι να βράζει το Βικελίδης την Κυριακή, να κάνουν τον κόσμο του Άρη να δώσει τόνο ζωής και θανάτου στο ματς με την ΑΕΚ και να δημιουργηθεί φυσικά και η ανάλογη ατμόσφαιρα. Χωρίς να τους ενδιαφέρει καθόλου βεβαίως το που μπορεί να οδηγήσει αυτό σε γεγονότα εκτός γηπέδου. Αρκεί να γίνει η δουλειά τους.

Περί νοοτροπίας

Μιλάμε για αισχρότητα. Για συστήματα που δεν έχουν κανένα απολύτως θέμα ακόμη κι αν έχουμε φαινόμενα βίας. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως έγινε αυτό που έγινε με το πούλμαν της Λαμίας και την επόμενη μέρα συνεχίζουν κανονικά την στοχοποίηση. Έχουμε φτάσει στο σημείο πλέον να απαιτούν ο αντίπαλος τους να μην κατεβαίνει στο γήπεδο, αλλιώς είναι… λυσσασμένος.

Κι αυτοί οι ίδιοι κατηγορούν την ΑΕΚ πως έχει αποκτήσει λέει νοοτροπία Ολυμπιακού! Που οι Ολυμπιακοί είναι κάθε φορά που χάνουν βαθμούς από μικρομεσαίους που κατηγορούν τους αντιπάλους τους ότι δεν κάθισαν χάσουν! Αυτό ακριβώς κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός. Και το κάνει με τρόπο ακόμη πιο ακραίο απ’ ότι το κάνει ο Ολυμπιακός.

Ο Insider

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X