ΑΕΚ: Ο Πασκουαλίνο Τζιανρόσι επικρατέστερος για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ

ΑΕΚ: Ο Πασκουαλίνο Τζιανρόσι επικρατέστερος για τον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Μαρκοπούλου βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος της φετινής σεζόν η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ δεν άφησε καθόλου χρόνο για να πάει χαμένος ξεκινώντας άμεσα τις επαφές για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση φέτος να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν και για αυτό οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές «χτίζοντας» την ομάδα από την αρχή. Το πρώτο μέλημα είναι φυσικά το θέμα του προπονητή με τον Γιουνούς Οτσάλ όπως έχουμε αναφέρει να μην συνεχίζει στον πάγκο της ΑΕΚ. Η «Ένωση» βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου του με τον Πασκουαλίνο Τζιανρόσι να αποτελεί τον επικρατέστερο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας την επόμενη περίοδο. Ο ίδιος με ανάρτηση του μάλιστα αποχαιρέτησε το Μαρκόπουλο όπου βρισκόταν αυτή την σεζόν ευχαριστώντας τους για τη συνεργασία. Απομένει πλέον οι δύο πλευρές να δώσουν οριστικά τα χέρια για να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας με τον Ιταλό προπονητή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X