Στην τελική ευθεία, η ΑΕΚ θέλει περισσότερους πρωταγωνιστές

Στην τελική ευθεία, η ΑΕΚ θέλει περισσότερους πρωταγωνιστές
Photo Credits: INTIME

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για την αναγκαιότητα να είναι όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι με τον Άρη, η ΑΕΚ το διαχειρίστηκε καλά. Πολύ γρήγορα βρήκε τα δύο τέρματα τα οποία την οδήγησαν στη νίκη, επιβλήθηκε στον αντίπαλό της, διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο. Κάπου πρέπει να πατάς και ένα φρένο, ειδικά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τον ίδιο αντίπαλο στη δική του έδρα, μόλις μία εβδομάδα μετά.

Δεν τον θέλεις ούτε θυμωμένο, ούτε με ιδιαίτερο κίνητρο απέναντί σου, από τη στιγμή που δεν έχει τέτοιο για τη συγκεκριμένη διαδικασία. Πιστεύω ότι ένα 4-0, που εύκολα θα μπορούσε να έρθει αν η ΑΕΚ δεν χαμήλωνε το ρυθμό της από το 30ο λεπτό και μετά, θα δημιουργούσε φυσιολογική επιθυμία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίξει πιο πατριωτικά στο επόμενο παιχνίδι της. Για να είμαι ξεκάθαρος, θα είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που η ΑΕΚ έδωσε την Κυριακή.

Ο Άρης έχει μία δύσκολη αποστολή να κρατιέται σε αξιοπρέπεια και παράλληλα να μην ρισκάρει πολλά. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής ομάδας ο οποίος δεν θέλει να είναι αντάξιος της απαίτησης να αντιμετωπίζει στα ίσια την πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας και να την κερδίζει. Από την άλλη, είναι ένας οργανισμός ο οποίος ζει και αναπνέει για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για τον τελικό του Κυπέλλου. Διατηρείται σε εγρήγορση επειδή υπάρχει μπροστά η επιθυμία και απαίτηση για την κατάκτηση ενός τίτλου που σπάνια παίρνει αυτή η ομάδα.

Στην τελική ευθεία, η ΑΕΚ θέλει περισσότερους πρωταγωνιστές

Ανάγκη διαχείρισης

Μοιραία μπαίνει σε διαδικασία διαχείρισης προσωπικού, τούτο όμως δεν σημαίνει ότι το επόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι το ίδιο εύκολο. Θα είναι ένας τελικός όπως όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο με τη Λαμία. Είναι πολλοί αυτοί που σκέφτονται ότι η ΑΕΚ θα πάρει το ματς, αλλά υπάρχει μία απόσταση από τη θεωρητική βεβαιότητα μέχρι την πραγματοποίηση. Ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που φέτος με τρεις ισοπαλίες έχει στερήσει από την Ένωση σημαντικά προνόμια, όπως το να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου και το να έχει μεγαλύτερη απόσταση από τους διώκτες της στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Εκείνο το 3-3 την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, έχει πονέσει πολύ. Σε αυτή τη φάση που έχουμε μπει, η ΑΕΚ έχει ανάγκη από όσο το δυνατόν περισσότερους πρωταγωνιστές. Φαίνεται ότι υπάρχουν παίκτες που έρχονται πιο κοντά στα περυσινά στάνταρ τους, το παιχνίδι που έκαναν απέναντι στον Άρη οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Χατζισαφί ήταν ομολογουμένως εξαιρετικό.

Ο Τσούμπερ το παλεύει πολύ για να βρει τον εαυτό του και έδειξε φρέσκος, είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν και τα γκολ που θα κάνουν τη διαφορά γιατί είναι παίκτης των μεγάλων αγώνων. Ο Αραούχο θα είναι μία μόνιμη ανοιχτή πληγή διότι είναι πολύ μακριά από το να πούμε ότι θα μπορέσει στα τελευταία παιχνίδια να βρει τον εαυτό του, αλλά τουλάχιστον το προσπαθεί. Η παρουσία του στο πάγκο, ακόμα και όταν δεν αγωνίζεται, είναι επιβεβλημένη. Λίγη φλόγα παραπάνω από εκείνον η ομάδα την χρειάζεται είτε παίζει, είτε δεν παίζει. Σε γενικότερο πλαίσιο, μπήκαμε στην τελική ευθεία αγώνων που πρέπει να κερδηθούν.

Δεν περιμένω θεαματικές αλλαγές, όμως βλέπω ότι η ΑΕΚ έχει ξανά τη σπίθα που τις έλειπε για να κάνει το back to back. Φαίνεται στα μάτια όλων. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχει η ομάδα το πνεύμα της νίκης απέναντι σε όλους. Στο χέρι της είναι, από εκείνη εξαρτάται ποιος θα είναι ο πρωταθλητής.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X