Θέλει Μουρίνιο η Γουέστ Χαμ - Ξεκίνησαν επαφές!

Θέλει Μουρίνιο η Γουέστ Χαμ - Ξεκίνησαν επαφές!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα χρονιά βρίσκεται ήδη η Γουέστ Χαμ, καθώς στο τέλος της σεζόν ο Ντέιβιντ Μόγες αναμένεται να αφήσει τον πάγκο των «σφυριών».

Συγκεκριμένα, ο Σκωτσέζος τεχνικός σκοπεύει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση της Γουέστ Χαμ προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση.

Παράλληλα και η UEFA φέρεται να έχει προτείνει στον Μόγες μια θέση στην επιτροπή για τη βελτίωση των αγωνιστικών κανονισμών του αθλήματος.

Όλα αυτά, λοιπόν, έχουν ενεργοποιήσει τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ και, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «TeamTalk», έχουν ήδη προσεγγίσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ως γνωστόν απολύθηκε στις αρχές Ιανουαρίου από τη Ρόμα.

Με τον Πορτογάλο προπονητή πάντως να μην έχει πειστεί ακόμα να επιστρέψει στην Premier League, αλλά και να αποτελεί ουσιαστικά την εναλλακτική λύση για τον λονδρέζικο σύλλογο.

Καθώς, σύμφωνα πάντοτε με το εν λόγω δημοσίευμα, πρώτος και πιο… ρεαλιστικός στόχος φαίνεται πως είναι ο Πάουλο Φονσέκα, που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στη Λιλ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X