Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO)

Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πόνσε, Αραούχο, Πινέδα και Χατζισαφί «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό να πανηγυρίζουν τη νίκη της AEK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Άρη για την 5η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, με τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης να πανηγυρίζουν μετά τη λήξη του ματς με τις οικογένειες τους.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμούς, εκμεταλλευόμενοι και την αναβολή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό λόγω των ευρωπαϊκών τους υποχρεώσεων.


Συγκεκριμένα, οι Έκι Πόνσε, Σέρχιο Αραούχο, Ορμπελίν Πινέδα και Εχσάν Χατζισαφί «πιάστηκαν» από τον φωτογραφικό φακό να πανηγυρίζουν τη νίκη της ομάδας τους με τα παιδιά τους και φυσικά υπήρχαν πολλά χαμόγελα.

Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO) Όμορφες εικόνες στη Νέα Φιλαδέλφεια: Πανηγύρισαν με τα παιδιά τους οι παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X