Χολ: «Τιμή για εμάς να παίζουμε στην ΑΕΚ - Στόχος το καλύτερο δυνατό στα πλέι οφ» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ Betsson-Λαύριο
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λανγκστον Χολ μετά την επικράτηση της AEK Betsson με 100-67 επί του Λαυρίου

Η ΑΕΚ Betsson άφησε πίσω της την ήττα από τον Απόλλων Πάτρας και με καταπληκτικούς τους ΜακΡέι, Ράντλ, Χατζηδάκη και Χολ, οι οποίοι είχαν διψίφιο αριθμό πόντων και συγκεκριμένα 17, 16 και 13 πόντους αντίστοιχα κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία της στα πλέι οφ. Ο Λανγκστον Χολ μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού αναφέροντας ότι πρέπει να κάνουν του καλύτερο δυνατό στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά είπε:

Τι έκανε την αλλαγή από την εικόνα της Πάτρας και την σημερινή;

Μοιράσαμε την μπάλα στην επίθεση είχαμε 29 ασίστ ελάχιστα λάθη αλλά και στην αμυνα είχαμε συννενόηση μεταξύ μας δώσαμε τα φάουλ που έπρεπε και γενικά είμασταν ανταγωνιστική για να πάρουμε την νίκη.

Αυτή η νίκη βάζει στην άκρη όλα όσα έγιναν μέσα στην βδομάδα;

Είμαστε επαγγελματίες πάνω από όλα μας ενδιαφέρει η νίκη όντως τα αφήνουμε όλα στην άκρη και κοιτάμε πως θα προχωρήσουμε.

Στόχος που απομένει είναι τα πλέι οφ και αν είναι κοντά μετά από αυτή την νίκη;

Είχαμε να κοιτάξουμε πρώτα το Λαύριο, έχει παίκτες ικανούς στο ένας εναντιον ενός είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, πήραμε αυτή την νίκη πρέπει να ανασάνουμε να προετοιμαστούμε γιατί μας περιμένει ένα ακόμα παιχνίδι.

Πως νιώθουν οι παίκτες της ΑΕΚ σε αυτή τη σεζόν που είχε πολλές δυσκολίες και τραυματισμούς γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τα 100 χρόνια;

Τιμή για εμάς να παίζουμε στην ΑΕΚ έχουμε αυτές τις ήττες οι οποίες ήταν ένα πρόβλημα, τις αντιμετωπίσαμε όπως και τους τραυματισμούς και συνεχίζουμε προς τα πλέι οφ αυτός είναι ο στόχος και θελουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X