Ζούρος: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και να παίζει καλύτερα - Είμαστε η μόνη ομάδα που παίζει χωρίς κόσμο» (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ Betsson-Λαύριο
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ηλίας Ζούρος μετά την νίκη της ΑΕΚ Betsson επί του Λαυρίου

Η ΑΕΚ Betsson επέστρεψε στις νίκες και έριξε 1οοστάρα στο Λαύριο (100-67) με τρομερούς τους ΜακΡέι, Ράντλ, Χατζηδάκη και Χολ, οι οποίοι είχανε 17, 16, 13 και 11 πόντους αντίστοιχα, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κι εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι οφ. Μετά το τέλος του ματς ο Ηλίας Ζούρος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ ανέφερε πως το να παίζουμε χωρίς κόσμο δεν είναι καλό για κανέναν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κόουτς της ΑΕΚ Betsson:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Πολύ ικανοποιημένος δεν είμαι ποτέ, συγχαρητήρια για την αντίδραση, συγχαρητήρια γιατί παλέψαμε μετά από τα γεγονότα που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Δουλειά μας είναι να παίζουμε καλύτερα και να βελτιωνόμαστε.

Πρέπει να δείξουμε έστω και στο τέλος τι μπορούμε να κάνουμε και ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του να παίζει καλύτερα να συγκεντρώνεται στην δουλειά που πρέπει να κάνουμε. Εγώ αυτό που λείπαμε περισσότερο και το λέω ειλικρινά είναι ότι αυτό δεν είναι μπάσκετ χωρίς φιλάθλους δεν ξέρω τι συμβαίνει είμαστε η ομάδα που παίζει χωρίς φιλάθλους.

 


4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X