Ώρα για αντεπίθεση και διπλασιασμό από την ΑΕΚάρα!

Ώρα για αντεπίθεση και διπλασιασμό από την ΑΕΚάρα!

Παίρνει εκδίκηση για το Κύπελλο, επιστρέφει στις νίκες και φωνάζει πως παραμένει το φαβορί για το πρωτάθλημα: Αυτό το «παζλ» συνοδεύει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «Ένωση» δέχτηκε γκολ ισοφάρισης στο 90ο λεπτό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και παρέμεινε στην 2η θέση, χάνοντας την ευκαιρία να επανέλθει στην κορυφή, εκεί όπου δεδομένα αξίζει να βρίσκεται με βάση τη συνολική αγωνιστική της εικόνα φέτος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έβαλε πλέον ένα μεγάλο «πρέπει» στις πλάτες της και το ματς με τον Άρη είναι «do or die» στον δρόμο για την κατάκτηση της δεύτερης συνεχόμενης κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι αδιάφορος και αρκετά σκαλιά πιο… κάτω ποιοτικά, οπότε η αποφασισμένη και συγκεντρωμένη ΑΕΚ μπορεί να «καθαρίσει» από νωρίς το ματς: Στο 1.80 ο άσος από το ημίχρονο.

Οι αλλαγές του «κιτρινόμαυρου» επιτελείου σε όλες τις γραμμές θα «φρεσκάρουν» σίγουρα την «Ένωση», που θα μπει από το πρώτο λεπτό στο ματς με σκοπό να κυριαρχήσει, να επιβάλλει τον ρυθμό της και να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Η ώθηση από το κατάμεστο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας θα παίξει σίγουρα καθοριστικό ρόλο και το ενδεχόμενο να σκοράρει η ΑΕΚ μέχρι το 20ο λεπτό συνοδεύεται με απόδοση 2.10.

Ένας από τους παίκτες που περιμένουν εδώ και καιρό μία ευκαιρία είναι ο Πάολο Φερνάντες. Ο εκρηκτικός εξτρέμ της ΑΕΚ θα βρει πιθανότατα μία θέση στην αρχική ενδεκάδα και δεν υπάρχει αμφιβολία πως μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα με μία μόνο μαγική του κίνηση. Ο Φερνάντες δοκιμάζει πάντα τα πόδια του και ένα γκολ του στο ματς συνοδεύεται με απόδοση 3.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X