Πίστεψε στο θαύμα, έφυγε με πεντάρα (ΦΩΤΟ)

Πίστεψε στο θαύμα, έφυγε με πεντάρα (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tsiartas2Η ιστορία της ΑΕΚ είναι γεμάτη από μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές. Αλλά και ματς, που αν και συνοδεύτηκαν από ήττες, έμειναν στη μνήμη για την εικόνα της Ενωσης. Όπως αυτό που έγινε μια μέρα σαν σήμερα του 2001, όταν η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε στο θρυλικό Καμπ Νου από τη μεγάλη Μπαρτσελόνα. Η Ενωση ηττήθηκε με το βαρύ 5-0, ωστόσο η εικόνα της (ειδικά στο ξεκίνημα της αναμέτρησης), ήταν ιδιαίτερα καλή.

Ηταν η ρεβάνς του πρώτου ματς που είχε γίνει στην έδρα της ΑΕΚ. Η Νέα Φιλαδέλφεια είχε φορέσει τα καλά της για να υποδεχθεί τον Ριβάλντο και την παρέα του, αλλά ήρθε η ήττα με 1-0. Βέβαια, έπειτα από την απίστευτη πρόκριση επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν και το συγκλονιστικό 4-4 στην Γερμανία, οι «κιτρινόμαυροι» έδειχναν να πιστεύουν στα θαύματα. Μόνο που αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.

Η ΑΕΚ μπήκε με τσαμπουκά στο γήπεδο. Είχε δοκάρι στο 17’ με τον Ζήκο, μια μεγάλη ευκαιρία με τον Νικολαϊδη και ακόμα μια φάση που κόπηκε λανθασμένα ως οφσάιντ. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν με τον Λουίς Ενρίκε και η ΑΕΚ κατέρρευσε όταν λίγο μετά ήρθε η αποβολή του Καψή. Με δέκα παίκτες, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν λύσεις. Ο Ενρίκε σκόραρε ακόμα δύο φορές, από ένα οι Ριβάλντο και Ζεράρδ και η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε άδοξα.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

atmatsidis5zagorakis1nikolaidis5kasapis-kapsis-maladenisferouzembarcelona

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X