Από πέναλτι το 1/4 των γκολ του Διομήδη

Από πέναλτι το 1/4 των γκολ του Διομήδη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÁÅÊ - ÄÉÏÌÇÄÇÓ ÁÑÃÏÕÓΟι “κιτρινόμαυροι” με… αέρα πρωταθλητών πήραν τη νίκη στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Διομήδη Άργους, παραμένοντας απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους καθ’ όλη την διάρκεια του χθεσινού ματς. Αν και οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη είχαν λόγους για να χάσουν την ψυχραιμία τους καθώς η διαιτησία πολλές φορές ήταν εχθρική απέναντι τους, δεν επηρεάστηκαν και πήραν αυτό που ήθελαν.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του γεγονότος ότι οι διαιτητές Κατσίκης και Μιχαηλίδης δεν… έπαιξαν 50-50 το ματς είναι τα αρκετά πέναλτι που έδωσαν υπέρ του Διομήδη. Οι Αργίτες βρέθηκαν συνολικά οκτώ φορές στο σημείο του πέναλτι (έναντι μόλις τριών της ΑΕΚ), ευστοχώντας στις επτά. Δηλαδή σχεδόν το 1/4 των τερμάτων που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι προήλθε από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι!

Πάντως σε γενικότερες γραμμές η διαιτησία των Κατσίκη – Μιχαηλίδη ήταν εις βάρος της Ένωσης. Άλλωστε όσες φορές οι νταμπλούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ με περισσότερα από τέσσερα τέρματα, υπήρχαν τα… σφυρίγματα που επανέφεραν τους Αργίτες και τους έδιναν την ευκαιρία να μειώσουν στα 1-2 γκολ. Ακόμα και έτσι όμως η ΑΕΚ απέδειξε ότι φέτος πραγματικά δεν έχει κανέναν αντίπαλο στον δρόμο της προς την κατάκτηση του νταμπλ.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X