Το είπε και το έκανε ο Μελισσανίδης - Όσοι εμπόδισαν το γήπεδο στα μαύρα κατάστιχα του μουσείου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Το είπε και το έκανε ο Μελισσανίδης - Όσοι εμπόδισαν το γήπεδο στα μαύρα κατάστιχα του μουσείου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Έγινε πράξη η υπόσχεση Μελισσανίδη, στα μαύρα κατάστιχα όσοι έβαλαν εμπόδια για την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά όσους την πολέμησαν!

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ θα είναι εκεί για πάντα να θυμίζει τις λαμπρές στιγμής στην ιστορία του Συλλόγους, αλλά και τον πόλεμο που δέχθηκε η Ενωση στην μεγάλη προσπάθεια που έκανε κόντρα σε όλους και σε όλα για το γήπεδό της. Για το στολίδι της. Για την «OPAP Arena».

Έτσι έγινε πράξη η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Μουσείο της ομάδας όπου υπάρχει, πλέον, χώρος αφιερωμένος σε όσους κατά την ΠΑΕ «πολέμησαν» το όνειρο των οπαδών και των ανθρώπων της ομάδας να δουν το νέο γήπεδο να παίρνει σάρκα και οστά. Όπως είχε γίνει γνωστό, στον χώρο θα υπάρχουν αναφορές στα πρόσωπα αλλά και οι φωτογραφίες τους.

Μεταξύ αυτών, λοιπόν, είναι ο πρώην δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Άρης Βασιλόπουλος αλλά και ο -τότε- δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μάλλιος, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και ο Πάνος Σκουρλέτης.

Δείτε την φωτογραφία:

Το είπε και το έκανε ο Μελισσανίδης - Όσοι εμπόδισαν το γήπεδο στα μαύρα κατάστιχα του μουσείου της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

«Χρωστάμε στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν να ζήσουν στιγμές σαν την σημερινή να μην ξεχάσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε, αντίθετα έχουμε την υποχρέωση να θυμόμαστε ποιοι και με ποιους τρόπους προσπάθησαν να σταματήσουν την αναγέννηση της ΑΕΚ», ανέφεραν χαρακτηριστικά πηγές από την ΑΕΚ και συμπλήρωναν: «Σε λίγες μέρες ανοίγει το Μουσείο της ΑΕΚ. Στην μνήμη όσων δεν πρόλαβαν θα υπάρχει ειδική αναφορά στους πολέμιους του γηπέδου μας.  Για όσους δεν πρόλαβαν να ζήσουν την ασύγκριτη χαρά της επιστροφής στο σπίτι μας».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X