Stan: «Ατελείωτη Επίσημη Καψούρα η ΑΕΚ»

Stan: «Ατελείωτη Επίσημη Καψούρα η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Stan, μιλάει για την αγαπημένου ομάδα, την ΑΕΚ, στην ημέρα των 100ων γενεθλίων της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Stan, η αλλιώς Στράτος Αντιπαριώτης, είναι από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές της ΑΕΚ και έχει και συχνή παρουσία στα γήπεδα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, ο Stan (Στράτος Αντιπαριώτης) μιλάει στο sport-fm.gr, στο οποίο αποκαλύπτει τις πιο σημαντικές για εκείνον «κιτρινόμαυρες» στιγμές.

Επίσης, αναφέρεται στην ξεχωριστή σημασία που έχει για εκείνον η ομάδα, αφού και ο πατέρας του είναι ΑΕΚτσής και εξηγεί γιατί η σχέση με τον «Δικέφαλο» είναι μία «Ατελείωτη Επίσημη Καψούρα»!

Πώς αποφάσισες να γίνεις ΑΕΚ; Ήταν κάποιος από την οικογένειά σου ή απλά προέκυψε;

Ο πατέρας μου ήταν αυτός που με έκανε ΑΕΚ . Στην οικογένεια μου είχαμε και Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς, αλλά η εμπειρία που είχα σε πολύ μικρή ηλικία όταν με πήγε στο Νίκος Γκούμας με έκανε να επιλέξω την Ένωση.

Τι σημαίνει για εσένα ΑΕΚ;

Η ΑΕΚ είναι για μένα ένας δεσμός που έχω με τον πατέρα και τους φίλους μου. Με τον πατέρα μου πάντα συζητάμε για κάθε ματς ενώ με τους φίλους μου που υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα υπάρχει πάντα η καζούρα του νικητή και του χαμένου.

Περιέγραψέ μου μία… ΑΕΚ στιγμή, μία θετική και μία αρνητική.

Το 3-3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης θεωρώ μια μοναδική στιγμή που δε πίστευα ότι ζούσα από τη χαρά μου. Χειρότερη στιγμή σίγουρα είναι η ημέρα που πέσαμε στη Γ εθνική.

Ποιο είναι το γκολ που θυμάσαι περισσότερο, είτε σε χαρούμενη είτε σε κάποια δυσάρεστη στιγμή;

Θυμάμαι εκείνο το μαγικό γκολ του Σκόκο μέσα στο Καραϊσκάκη που είχε σουτάρει από το σπίτι του. Μαγικός παίκτης και πραγματικά ένας από τους αγαπημένους μου όλων των εποχών.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου αθλητής, από το ποδόσφαιρο ή άλλο άθλημα;

Ο Γιάννης Αντετοκουμπο! Θεωρώ πέρα των αδιαμφισβήτητων αθλητικών του επιδόσεων η συνολική πορεία του σαν αθλητής και άνθρωπος μας δείχνει πως ανεξάρτητα από το μέγεθος που έχουν τα εμπόδια που συναντάμε στην ζωή μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας μέσα από τη σκληρή δουλειά ,τη στοχοπροσήλωση και την επιμονή μας για νίκη .

Αντί για ΑΕΚ (Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπόλεως), ποιες θα ήταν οι δικές σου λέξεις σε αυτά τα αρχικά;

Ατελείωτη
Επίσημη
Καψούρα!

Ποια είναι η ευχή σου για το μέλλον της ΑΕΚ;

«Ο σύλλογος να συνεχίσει να αποπνέει αυτή την υγεία που αποπνέει από την έλευση του Ματίας. Η ομάδα να αναδείξει περισσότερα ταλέντα μέσα απο τις ακαδημίες της μιας και έχουμε καιρό να δούμε και την επόμενη σεζόν να έχουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, καθώς έτσι θα βοηθούσε συνολικά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες»!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X