"Άλμα"... ανόδου στην Α1 κάνει η ΑΕΚ κόντρα στην Καβάλα (16:00, Live Enwsi.gr)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gkizogiannisΤην Καβάλα υποδέχεται στις 16:00 η ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ. Αναμφίβολα το παιχνίδι αυτό είναι το ντέρμπι της αγωνιστικής και είναι αρκετά κρίσιμο και για τις δύο ομάδες.

Αφενός, η “Ένωση” έχει την ευκαιρία με νίκη να παραμείνει μόνη πρώτη στην βαθμολογία και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για να “καθαρίσει” την άνοδο της στην Α1, και αφετέρου η Καβάλα θέλει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον αγώνα για να παραμείνει στην “κούρσα” διεκδίκησης του 2ου εισιτηρίου που οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Με ευχαρίστηση είδε όλους τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στις προπονήσεις και να τίθενται στην διάθεση του για το ντέρμπι. Αντίθετα, ο τεχνικός της Καβάλας, Γιάννης Τζήμας, θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή το Νίκο Κατσαρέ, o οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Το enwsi.gr θα σας μεταδώσει live την εξέλιξη της αναμέτρησης, η οποία μάλιστα θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από την ΔΤ. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Χρήστος Παναγιώτου, Γιάννης Τσούνας και Γιάννης Μάλαμας.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X