Αιώνιο φως της ΑΕΚ

Αιώνιο φως της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Περήφανη, τιμημένη, μόνη πάντα κόντρα στο ρεύμα και τους καιρούς, η ΑΕΚ συμπληρώνει 100 χρόνια πορείας και χρυσής ιστορίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γεννήθηκε από ανθρώπους περήφανους, οραματιστές, ξεριζωμένους, δυνατούς, νικητές. Φόρεσε κιτρινόμαυρα και έβαλε και έναν δικέφαλο στο στήθος. Και με τρία γράμματα στην επικεφαλίδα, άρχισε να γράφει το ένδοξο βιβλίο της ιστορίας της. Η ΑΕΚ του 1924. Η ΑΕΚ που άνοιξε γρήγορα τα φτερά της.  Η ΑΕΚ που έγινε σύντομα κοιτίδα αθλητισμού, πολιτισμού. Σημείο αναφοράς της προσφυγιάς. Σύμβολο του πάθους, του πείσματος και της αποφασιστικότητας.

Η ΑΕΚ άρχισε να καλπάζει, να πετάει, να σκαρφαλώνει προς τις κορυφές και να τις κατακτά όλες. Πάντα κόντρα στον καιρό και το ρεύμα. Με τιμή και περηφάνια. Με τεράστιες μορφές και σπουδαίους ανθρώπους, η ΑΕΚ ταξιδεύει στην ιστορία και την γράφει με χρυσά και κιτρινόμαυρα γράμματα. Περνάει από εχθρούς, από μπόρες, από νέους ξεριζωμένους. Αλλά πάντα βγαίνει πιο δυνατή. Βγαίνει νικήτρια. Γιατί γεννήθηκε νικήτρια. Και σήμερα συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση της.

Ένας αιώνας γεμάτος. Γεμάτος μ’ ότι αυτά τα τρία γράμματα κουβαλούν. Γεμάτος με λαμπρό φως. Ένας αιώνας γεμάτος ΑΕΚ. Και αυτή είναι μόνο η αρχή, στην λαμπρή πορεία προς το μέλλον. Προς το για πάντα.

Κώστας Τσίλης: Η ΑΕΚ για κάποιες κινήσεις, δεν γίνεται να μην βιαστεί
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X