ΑΕΚ Betsson: Οι δεσμεύσεις Αγγελόπουλου στους παίκτες και τους εργαζόμενους

ΑΕΚ Betsson: Οι δεσμεύσεις Αγγελόπουλου στους παίκτες και τους εργαζόμενους
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ δεσμεύτηκε στους παίκτες

Διαβάσατε νωρίτερα, ότι οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson, αφού είδαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που ζήτησαν από τον πρόεδρο της ομάδας, σταμάτησαν την αποχή και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Η κατάσταση ηρέμησε κάπως και ο Ηλίας Ζούρος θα κάνει δύο καλές προπονήσεις πριν το παιχνίδι με το Λαύριο.

Από εκεί και πέρα όμως αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο, καθώς στην συζήτηση που έγινε εχθές, οι παίκτες αναφέρθηκαν και στο σύνολο των οφειλομένων που υπάρχουν από την ομάδα προς αυτούς. Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε εκ νέου, ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα τους βάλει άλλον ένα μισθό, έτσι ώστε να τελειώσει η χρονιά με ηρεμία.

Εκτός από αυτό, υποσχέθηκε ότι θα φροντίσει να βάλει και ένα ποσό στους εργαζομένους της ΚΑΕ, που ίσως είναι οι πιο ριγμένοι από αυτήν την κατάσταση, αφού υπήρχε αίτημα και για αυτούς. Η κατάσταση δείχνει αυτήν την στιγμή να αποκλιμακώνεται, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και άλλες υποχρεώσεις. Ήδη τα μπαν έχουν φτάσει τα πέντε και πλέον τα περιθώρια του 20μέρου στενεύουν για να υπάρξει η διευθέτηση τους. Ο Αγγελόπουλος έχει ακόμα πολλά ανοικτά μέτωπα για να επανέλθει η ομαλότητα στην καθημερινότητα στην ομάδα.

 

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Κώστας Τσίλης: Το τέρμα που θέλουμε και η «βόμβα»
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X