Δεν μάθατε το μάθημα σας, πάμε για επανάληψη!

Δεν μάθατε το μάθημα σας, πάμε για επανάληψη!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας τρελαίνεται με την εικονική πραγματικότητα που δημιουργούν για την ΑΕΚ και τα λέει χύμα και σταράτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα 100 μας χρόνια πάνω, παραμονή γενεθλίων, έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε το αποκορύφωμα της εκστρατείας ψεμάτων, συκοφαντίας και χυδαιότητας κατά της ΑΕΚ. Είναι τύχη μεγάλη να μπορείς από πρώτο χέρι να καταλαβαίνεις καθημερινά πόσο φόβο τους προκαλεί η ΑΕΚ. Δεν θα κουραστούμε να το λέμε και πρέπει να το λέμε.

Ψεύτες, υποκριτές, πλαστογράφοι της πραγματικότητας. Όλοι τους. Κάποιοι έχουν την πρωτοκαθεδρία σίγουρα, όμως όλοι τους συμμετέχουν και είναι το ίδιο ύπουλοι.

Αν…

Αν φορούσαν παντελόνια, θα μας έλεγαν σήμερα αντί να να κάνουν κηρύγματα και να πουλάνε ηθικολογία υποκριτική, πως ο αντίπαλος της ΑΕΚ την Κυριακή, ο Άρης, από τις αρχές του έτους και χωρίς να γίνει αυτό με αφορμή αγώνα του με την Ένωση, έχει δηλώσει επίσημα πως θέλει Έλληνες διαιτητές σε όλα τα του τα παιχνίδια με τους άλλους τέσσερις. Ενόψει του αγώνα της Κυριακής απλώς και μόνο έκανε αίτημα που κάνει πάντα. Η ΑΕΚ συναίνεσε όπως είχε συναινέσει και στο ματς του δεύτερου γύρου. Ξέχασαν όμως τότε να διαμαρτυρηθούν γιατί πανηγύριζαν τους δύο βαθμούς που έχασε η ΑΕΚ και το «χειρουργείο» που την πέρασε ο Σιδηρόπουλος.

Ξέχασε ο ΠΑΟΚ πως έπαιξε με Έλληνα διαιτητή τον Άρη στον πρώτο γύρο στην Τούμπα. Ξέχασε ο Παναθηναϊκός πως με Έλληνες διαιτητές και μεγάλα πανηγύρια με τις αποφάσεις τους κατά κανόνα, μαζεύει βαθμούς εκτός έδρας κυρίως με τους μικρούς. Ξεχνάνε όλοι τους πως η ΑΕΚ μετράει χαμένους βαθμούς κρίσιμους από Τσαγκαράκηδες, Φωτιάδες, Μανούχους, Βεργέτηδες.

Κοίτα ποιοι μιλάνε

Γενικά έχουν ένα θέμα με την πραγματικότητα γι΄αυτό και προσπαθούν συνεχώς να την πλαστογραφούν, να την κάνουν εικονική. Και δεν στεκόμαστε τόσο στον Ολυμπιακό που είναι δηλωμένος, αυτονόητος. Στεκόμαστε στην υποκρισία των άλλων. Γελάει όλη η Ελλάδα όταν θυμάται πως πήρε ο Παναθηναϊκός το τελευταίο του πρωτάθλημα και νταμπλ μάλιστα, τι γινόταν τότε με την ΕΠΟ και προσπαθούν να σε πείσουν πως… ιδρύθηκαν χθες. Γελάνε και οι δανεισμοί του Γερεμέγεφ όταν μιλούν αυτοί για «θυγατρικές».

Πιστεύουν πως όλα αυτά έχουν λησμονηθεί και πως ο κόσμος θα πειστεί ότι αν η ΑΕΚ και ο Άρης θέλουν να συνεννοηθούν για ένα μεταξύ τους παιχνίδι, θα χρειαστούν οπωσδήποτε Έλληνα διαιτητή και η συνεννόηση πρεπει να γίνει σε δημόσια θέα. Καλεί ο άλλος ο ας μη χαρακτηρίσουμε καλύτερα την δικαιοσύνη λέει να παρέμβει. Επειδή κάθονταν τρία άτομα σε ένα τραπέζι.

Αυτό που πραγματικά θέλουν

Όλη αυτή η συντονισμένη εκστρατεία βέβαια γίνεται με στόχο κυρίως το Άρης – ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη. Να το κάνουν κόλαση για την ΑΕΚ, να φανατίσουν τον κόσμο του αντιπάλου της, να το καταστήσουν το ματς της χρονιάς για τον Άρη. Να πείσουν δηλαδή τους οπαδούς του Άρη πως η ομάδα τους κάθεται να χάσει απέναντι στην ομάδα από την οποία στέρησε την πρωτιά στον δεύτερο γύρο με το 3-3 και την απέκλεισε από το κύπελλο. Με τον ίδιο βρώμικο τρόπο άλλωστε προσπαθούσαν να πείσουν πως η ΑΕΚ… έκατσε κι αποκλείστηκε. Στα πέναλτι!

Κι ενόψει της Κυριακής να κάνουν τον οποιονδήποτε διαιτητή θα έμπαινε, στην προκειμένη περίπτωση τον Μανούχο, να σκέφτεται πως δίνει εξετάσεις και προφανώς θα πρέπει να αδικήσει την ΑΕΚ για να δείξει πως δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο γύρω από τον ορισμό του.

Τρεις ομάδες μεγάλες ασχολούνται καθημερινά και οι δύο εν μέσω ιστορικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, με το πως θα βρωμίσουν την ΑΕΚ, πως θα διαμορφώσουν κλίμα εναντίον της. Τα ίδια γίνονταν πέρσι ακριβώς την ίδια περίοδο με αφορμή τους Πολωνούς μεθύστακες. Ακριβώς τα ίδια. Δεν πήρατε το μάθημα σας τότε, οπότε χρειάζεστε μια επανάληψη. Θα την έχετε!

Ο Γκρανκάσας

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X