Τι άλλο θα βρούνε, Θεέ μου...!!!
Photo Credits: INTIME

Ο Γ.Τσακίρης γράφει για τη συνεχόμενη, δίχως προηγούμενο και ανάξια απάντησης λασπολογία από όλους τους βασικούς ανταγωνιστές της εδώ και καιρό για το τίποτα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο “Κλεάνθης Βικελίδης”, προφανώς με αντίπαλο τον Άρη, έγινε στις 03 Μαρτίου, μόλις κοινώς ένα μήνα πίσω. Εκεί οι γηπεδούχοι, όντας πιστοί στην αξίωσή τους για Έλληνα διαιτητή εδώ και μια διετία στα μεγάλα ματς, είδαν την Ένωση να συναινεί (επίσης πιστοί στη στάση τους από την αρχή για “παίζουμε με ότι θέλει ο αντίπαλος, Έλληνα, ή ξένο) και να γίνεται έτσι δεκτό το αίτημα τους. Ορίστηκε και σφύριξε ο Σιδηρόπουλος και τα αποτελέσματα ήταν άσχημα για τους νταμπλούχους που είχαν επισημάνει την κακή του διαιτησία και τις λανθασμένες σε βάρος της ΑΕΚ αποφάσεις του.

Το ματς ολοκληρώθηκε με 3-3 και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχασε δυο σημαντικούς βαθμούς και την κορυφή τότε (και της στοιχίζουν ακόμη οι 2 χαμένοι εκείνοι βαθμοί). Νωρίτερα είχε αποκλειστεί από το Κύπελλο, κόντρα στην εξέλιξη των δύο αγώνων με τον Άρη αλλά δίκαια, από τον ίδιο αντίπαλο. Γιατί τα υπενθυμίζω όλα αυτά; Διότι τότε καμία από τις αντιπάλους της ΑΕΚ δεν προσπάθησε να βιάσει την αλήθεια με τέτοιο τρόπο ανήθικο… Μόλις ένα μήνα πριν έγιναν αυτά στο “Βικελίδης” και τότε κάνεις δεν λύσσαξε όπως τώρα, απίστευτο και απόδειξη της προσπάθειας που γίνεται σε βάρος της Ένωσης… Φοβερή και απόλυτη η ταύτιση των απόψεων!

Ο βρώμικος πόλεμος ωστόσο έχει ξεκινήσει από πιο πριν… Με την είσοδο της Λαμίας στα play off και του απόλυτα νόμιμου deal της ΑΕΚ με τον Τσιλούλη. Έναν δεδομένα καλό ποδοσφαιριστή τον οποίο με όσα έλεγαν οι ίδιοι τον απογείωναν σε επίπεδο Μέσι και άντε στο πιο χαλαρό: Βινίσιους! Α, για να μη το ξεχάσω, αν τα λάθη που έκανε ο Κορνέζος στο ματς με τον Ολυμπιακό, τα έκανε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ακόμη θα γράφανε βεβαίως – βεβαίως… Μιλάμε για τέτοια λύσσα, απίστευτο, με αφορμή κάτι που ήδη έχει συμβεί και μάλιστα τότε δεν υπήρξε καμία απολύτως ουσιαστική αντίδραση από άλλη ομάδα και πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο.

Νίκη στη σημαντική και ιστορική αναμέτρηση της Κυριακής!Τι άλλο θα βρούνε, Θεέ μου...!!!

Πραγματικά τι άλλο θα βρούνε Θεέ μου, τι θα σκαρφιστούν για να συνεχίσουν τον πόλεμό τους; Όλο αυτό μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει θετικά, να γυρίσει μπούμεραγκ σε όσους είχαν την επιδίωξη να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕΚ, να προκαλέσει τεράστια συσπείρωση. Όπως και να χει σημασία έχει το χορτάρι και η ανταπόκριση σε αυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο με τρόπο και πάλι πειστικό! Όλοι γύρω, μέσα και επί τα αυτά στην ΑΕΚ, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν επιτρέπεται να επηρεάσουν λανθασμένα την ομάδα. Θα συνεχιστεί αυτός ο πόλεμος, αφού όπως αποδείχτηκε και με το θέμα του αιτήματος του Άρη για Έλληνα διαιτητή, δεν χρειάζονται καν αφορμή για να επιχειρήσουν τις επικοινωνιακές επιθέσεις τους.

Πάντως να σημειώσουμε εδω γιατί έχει αξία, πως αυτή η άποψη που έχουν δημιουργήσει μέσα από το ψέμα και δουλεύουν για να την επιβάλλουν με κάθε επικοινωνιακό τους όπλο σε επίπεδο Μέσου, δεν τυγχάνει αποδοχής ούτε στην πλειοψηφία των δικών τους φίλων και συνεργατών… Τέλος πάντων η ΑΕΚ σαν οργανισμός μου δίνει τη βεβαιότητα ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει και προφανώς το αντιμετωπίζουν …σβηστά! Όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα σε οποιοδήποτε επίπεδο και τμήμα (και στο αγωνιστικό) αφού είναι γεγονός ότι το γνώριζαν ότι θα συνεχιστεί η πολεμική αυτή διάθεση όλης της σεζόν και θα αυξηθεί στη διαδικασία των play off. Κι ας είναι η ΑΕΚ που δεν έχει πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε από όλους τους βασικούς ανταγωνιστές της.

Προέχει η αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη, βασικά το εξάποντο, δεν αρκεί η  νίκη εντός, απαιτείται και διπλό στο “Βικελίδης”, προτού φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στην Νέα Φιλαδέλφεια. Καθόλου εύκολο δεν θα είναι, όπως δεν ήταν και στα ματς, σε όλα όσα έδωσε η ΑΕΚ με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, πρωταθλήματος και Κυπέλλου! Θα πρέπει οι νταμπλούχοι να επιστρέψουν στις νίκες για αρχή και στην κορυφή, εννοείται με παιχνίδι περισσότερο από τον ΠΑΟΚ, αλλά επιβάλλεται να το κάνει για να μεταφέρει και πίεση στον ανταγωνιστή της. Σημαντική η βραδιά της Κυριακής, το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη συμπλήρωση 100 χρόνων ζωής, απαιτείται το αποτέλεσμα να είναι αυτό, που θα μετατρέψει σε υπέροχη την ιστορική βραδιά.Τι άλλο θα βρούνε, Θεέ μου...!!!

Υγ: Η ΔΕΑΒ αποφάσισε για ένα, ή δύο άδεια μπουκάλια, να κλείσει δύο αγωνιστικές την έδρα της μπασκετικής ΑΕΚ, αλλά δεν επέλεξε να κλείσει μόνο τη θύρα από όπου προήλθαν τα μπουκάλια, αλλά όλο το γήπεδο! Απόλυτα λανθασμένη απόφαση… Την ίδια ώρα, σωστά, κλείνουν (με απόφαση της ΔΕΑΒ γίνονται αυτά) μόνο την θύρα 13 και αφήνουν ανοιχτό το υπόλοιπο γήπεδο. Και ρωτάω εγώ με το φτωχό μου το μυαλό: γιατί έχουμε δύο συμβάντα και δύο διαφορετικές αποφάσεις. Μήπως το ντου και η είσοδος οπαδών στο γήπεδο δίχως εισιτήρια, με όσα έχουν γίνει και τον νέο αθλητικό νόμο (πάντα σύμφωνα με όσα η ΕΛ.ΑΣ επίσημα επικοινωνεί), είναι λιγότερο σοβαρό σαν γεγονός για να προκαλέσει αντίστοιχη τιμωρία με τα δύο μπουκάλια; Τι να πει κανείς, ίσως ισχύει αυτό, απίστευτο και όμως ελληνικό! Πάντως εμείς να επισημάνουμε το αυτονόητο: σωστό είναι αυτό που έκαναν με τον Παναθηναϊκό, όχι με την ΑΕΚ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X