Βαθμολογική «ανάσα» για την ΑΕΚ - Νίκησε με 11-5 την ΝΕ Πατρών

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΝΕ Πατρών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε με 11-5 την ΝΕ Πατρών και ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ επικράτησε με 11- 5 της ΝΕ Πατρών στο πλαίσιο της18ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Οι «κιτρινόμαυρες» παρά το αμφίρροπο πρώτο μέρος, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη όπου και δέχτηκαν μόλις ένα τέρμα.  Η Ένωση έφτασε τους 18 βαθμούς και «πέταξε» στην 7η θέση της βαθμολογίας, η ομάδα της Αχαΐας έμεινε στους 6β στην προτελευταία θέση. Απομένουν πλέον τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ να θέλει να κατακτήσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται και να ολοκληρώσει χωρίς άγχος την φετινή σεζόν. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο καθώς υποδέχεται τον ΝΟ Βουλιαγμένης. Στον πάγκο της ομάδας κάθισε για μια ακόμη φορά ο Νίκος Βενετόπουλος λόγω τιμωρίας του Μάρκο Μίσιτς.

«Καθάρισε» στο β’ μέρος

Αμφίρροπο το πρώτο μέρος, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 5-4 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 5:15 από τη λήξη της τρίτης περιόδου η ΝΕ Πατρών μείωσε 6-5. Κάπου εκεί οι «κιτρινόμαυρες» αφυπνίστηκαν και με ένα εντυπωσιακό 5-0  σερί κατάφεραν να πάρουν ένα ασφαλές προβάδισμα και να «καθαρίσουν» το ματς.

ΑΕΚ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ 11-5

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 1-2, 3-1, 3-0

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Λάζαρη, Κολιτσοπούλου 1, Κωνσταντοπούλου 1, Γεωργίου, Μαργαρίτη 1, Καλαϊτζή, Γκίλλα 1, Λογοθέτη 3, Παπαδοπούλου 1, Γαλανοπούλου, Λυκοθανάση, Γαλιατσάτου, Πουλοπούλου, Λέβιν, Κρίστμας 3.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Χρ.Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Δήμητρα Κοντάκου, Λάμπερτ 1, Ευφροσύνη Τσιμάρα 1, Μπαλάτσα 2, Ζαφειράκη, Κεπενού, Κονταλέξη, Λιαπάκη, Τύχινα 1, Λαμπάτου, Μπεκρή, Άρνα, Προδρομίτη.

Διαιτητές: Κόκκινος, Τσότρας

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X