Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (11/4)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (11/4)

Φουλ δράση με τέσσερα δυνατά ζευγάρια στο Europa League και στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με το Μίλαν - Ρόμα και το Λίβερπουλ - Αταλάντα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Europa League μπαίνει στην τελική του ευθεία και εμείς στα προγνωστικά μας θα ασχοληθούμε με τα ζευγάρια της Μίλαν με την Ρόμα και της Λίβερπουλ με την Αταλάντα.

Προγνωστικά Europa League

Η Λίβερπουλ έχει δώσει 35 παιχνίδια απέναντι σε ιταλικές ομάδες και το ρεκόρ της είναι 14-6-15 με συντελεστή τερμάτων 46-43.

8-1-11 ο απολογισμός του τεχνικού της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ εναντίον ιταλικών ομάδων.

Η Μίλαν έχει δεχτεί γκολ στις 18 από τις 20 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Ρόμα για τη Σέριε Α.

Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ρόμα είχαν εύρος 0-1 γκολ.

Ξεκινάμε, λοιπόν, από το Λίβερπουλ – Αταλάντα.

«Μπλόκο» στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Λίβερπουλ την περασμένη Κυριακή και το ισόπαλο 2-2 φέρνει και πάλι την Άρσεναλ μαζί την στην βαθμολογία, αλλά υστερεί στην βαθμολογία. Με δύο νίκες πέρασε άνετα το εμπόδιο της Σπάρτα Πράγας στην προηγούμενη φάση, όμως τώρα έχει δύο δυνατά ματς με την Αταλάντα και παραμένει σαφώς το φαβορί για να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Μπήκαν στις προπονήσεις οι Άλισον (τερμ.), Αλεξάντερ-Άρνολντ (δ. μπακ), Μπαΐτσετιτς (χαφ), Ζότα (επ.) και Ντόακ (εξτρέμ) δίχως να είναι ξεκάθαρος ο βαθμός ετοιμότητάς τους.

Από την άλλη, αν και και προηγήθηκε με τον Σκαμάκα η Αταλάντα μόλις στο 13′ μέσα στην Σαρδηνία της Κάλιαρι, εντούτοις τα χάλασε όλα στην συνέχεια και γνώρισε την ήττα με 2-1. Σημαντικό για την Αταλάντα να αντέξει σήμερα στο «Άνφιλντ» και να αποκομίσει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στο Μπέργκαμο. Με 23 παίκτες η αποστολή από τον τεχνικό Γκασπερίνι. Δύο οι απουσίες. Παραμένει τραυματίας ο Σκαλβίνι (βασικός στόπερ), εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Παλομίνο (στόπερ), ο οποίος ελάχιστες φορές έχει δει αποστολή στη σεζόν.

Τι παίζουμε; Κοιτάμε προς το G/G ποντάροντας στο γεγονός ότι οι Ιταλοί μπορούν να βρουν γκολ στην κόντρα.

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Europa League (11/4)

Όσο για την έτερη επιλογή, αυτή θα είναι από το Μίλαν – Ρόμα. Ας δούμε, όμως, πρώτα τα στοιχεία στο ζευγάρι.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X