Εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός να κάνει το... κομμάτι του με τους διαιτητές

Εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός να κάνει το... κομμάτι του με τους διαιτητές
Photo Credits: INTIME

Και ξαφνικά εμφανίστηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει το κομμάτι της και να πάρει θέση για το θέμα των διαιτητών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και ξαφνικά εμφανίστηκε και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να κάνει το κομμάτι της και να πάρει θέση για το θέμα των Ελλήνων διαιτητών στα πλέι οφ  υποστηρίζοντας ότι υπάρχει σε ισχύ δεσμευτική συμφωνία για ξένους διαιτητές.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, εμφανίστηκε και ο Παναθηναϊκός και πήρε θέση σε ό,τι αφορά το θέμα με τους Έλληνες διαιτητές στο ΑΕΚ – Άρης. Το «τριφύλλι» υποστήριξε ότι υφίσταται αρχική συμφωνία του Big-5 για τον ορισμό ξένων στους μεταξύ τους αγώνες και εξέφρασε έκπληξη και απορία κάνοντας λόγο για αθετηση της κοινής στάσης των ομάδων.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός κάλεσε την ΚΕΔ να τηρήσει τη συμφωνία να ορίσει ξένο ρέφερι στον ματς ΑΕΚ – Άρης την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η θέση που εξέφρασαν οι «πράσινοι» για τις τελευταίες εξελίξεις:

«Είναι σε όλους γνωστή η συμφωνία για τη διεξαγωγή τόσο των κρίσιμων αγώνων της κανονικής διάρκειας όσο – και ειδικότερα – αυτών των πλέι οφ με την παρουσία ξένων διαιτητών.

Με έκπληξη παρατηρήσαμε το αίτημα απο μια ομαδα και την μεταγενέστερη συναίνεση της δεύτερης ομάδας ώστε να παίξουν με Έλληνες διαιτητές τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Είναι αυτονόητο πως κάθε αγώνας δεν αφορά μόνο τις διαγωνιζόμενες ομάδες, αλλά επηρεάζει άμεσα και τους συνδιεκδικητές τους και την εν γένει εξέλιξη των πλέι οφ, άρα και του πρωταθλήματος.

Ως εκ τούτου θεωρούμε επιβεβλημένο όλοι οι αγώνες μεταξύ των πρωτων πεντε ομαδων να διεξαχθούν με ξένους διαιτητές σύμφωνα και με την ισχύουσα δεσμευτική συμφωνία».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X