«Η ΑΕΚ συναίνεσε από το μεσημέρι για Έλληνα διαιτητή, ψευδή τα δημοσιεύματα - Θα κινηθούμε νομικά»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταμάτης Βούλγαρης γράφει για το επικοινωνιακό ντου της πλάκας που κάνουν όλοι οι απέναντι για να πλήξουν τον Δικέφαλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γκέλαρε με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά αυτό το στραβοπάτημα δεν τη «σκότωσε»! Συγγνώμη, αλλά δε θα καθίσω να αναλύσω τώρα το πως και το γιατί ήρθε η (νέα) απώλεια βαθμών, άλλωστε ο καθένας έχει την άποψή του και ειδικά τώρα θεωρώ ότι οφείλω να δώσω μεγαλύτερη έμφαση σε άλλα ζητήματα. Επιβάλλεται!

Από το βράδυ της Κυριακής έχω διαβάσει την αρθρογραφία τόσο των συναδέλφων μου στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ, όσο και αυτή των αντιπάλων μας. Το έχω ξαναγράψει ότι μπορείς να καταλάβεις πάρα πολλά από τον τρόπο που γράφουν ειδικά οι απέναντι…

Είναι λοιπόν γεγονός και μάλιστα αδιαμφισβήτητο πως οι… άλλοι έχουν μεγαλύτερη επικοινωνιακή επιρροή από ότι η ΑΕΚ. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να εξηγήσω εγώ ποια site ανήκουν που και που υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία με μία ομάδα να είναι μόνιμα στο στόχαστρο. Το ζητούμενο είναι αν θα εστιάσεις στην καταστροφολογία, ή αν θα επιδιώξεις να δεις τη μεγάλη εικόνα.

Δεν είναι η ΑΕΚ του Καρντόσο

Για να μην παρεξηγηθώ, η ομάδα και στο τελευταίο της παιχνίδι ήταν κάτω από τα συνήθη στάνταρ της, αλλά αυτό δεν προήλθε από την ανωτερότητα του αντιπάλου της. Δεν ζω σε καμία ψευδαίσθηση πως η ΑΕΚ «πετάει» ή πως όλα είναι τέλεια. Αλλά δε θα συμπεριφερθώ στην ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟ σαν να έχω μπροστά μου την ομάδα της σεζόν 2018-2019 ή της σεζόν 2021-2022.

Η ΑΕΚ δεν έχει στον πάγκο της τον… Καρντόσο και το πιο σημαντικό, δεν είναι στο -30 από την κορυφή. ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ το πρωτάθλημα, είναι μόλις στο -1 από την κορυφή και εγώ πιστεύω ακόμα πως έχει τον πρώτο λόγο. Πρακτικά η ΑΕΚ ακόμα δεν εξαρτάται από κανέναν αντίπαλό της. Είναι ακόμα όλα στο χέρι της. Θες το πρωτάθλημα; Κάν(τ)ε αυτό που πρέπει.

Ξεκίνα με τη νίκη επί του Άρη, πάτα κορυφή έστω και με ματς περισσότερο, κάνε και το διπλό στο «Βικελίδης» και άσε τους μετά να τρέχουν. Γιατί δεδομένα θα υπάρξουν και άλλες απώλειες βαθμών από τα ματς των τεσσάρων και όποιος μένει πίσω, θα ζορίζεται ακόμα περισσότερο. Είπαμε όμως, βήμα – βήμα.

Η ΑΕΚ λοιπόν στα τρία σερί παιχνίδια της εβδομάδας που προηγήθηκε δεν ικανοποίησε και μάζεψε τέσσερις βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ στα play off με Άρη, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ μάζεψε τους ίδιους. Μήπως ήταν πειστική η εικόνα του σε κάποιο από αυτά; Γιατί εγώ δεν θαμπώθηκα καθόλου.

Τι θα κάνουν οι άλλοι

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη με τέσσερα δύσκολα ματς μάζεψε εννιά βαθμούς. Με τον Ολυμπιακό ήταν καλός, με τον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ποδοσφαιρικά χαζός, με την ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό ματς του Ιωαννίδη και τα τραγικά λάθη του Μουκουντί στο β’ ημίχρονο έπαιξε σαν… Ιωνικός και με τον Άρη είχε δόση τύχης.

Όσο για τον Ολυμπιακό, έχασε από τον Παναθηναϊκό, έχασε από την ΑΕΚ έχοντας καλύτερες ευκαιρίες, αλλά έγινε super ομάδα επειδή κέρδισε στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Άρη και τη Λαμία εκτός και μείωσε την απόσταση εκμεταλλευόμενος το πρόγραμμα.

Η ΑΕΚ λοιπόν «εισπράττει» έναν ατελείωτο αρνητισμό με σκοπό να της προκαλέσουν τριγμούς. Μία ΑΕΚ που έχει και πάλι απώλειες σημαντικών – κομβικών παικτών, αλλά δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Μία ΑΕΚ που… χάνει λάδια όπως λένε οι «ειδικοί», αλλά είχε την πιο σημαντική ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ (στις καθυστερήσεις με τον Γιόνσον) και αντέχει κόντρα σε όλα! Κόντρα στα λάθη της, στις αδυναμίες της, στη «λάσπη».

Για μένα δείχνει πολλά ο τρόπος που επέλεξε ο Παναθηναϊκός να διατηρήσει το υπέρ του 2-1 στη Λεωφόρο. Αν είχε αυτή την εικόνα η ΑΕΚ σε παιχνίδι της η καραμούζα θα πήγαινε σύννεφο. Δείχνει επίσης πολλά το πως πανηγυρίζουν την ισοπαλία εδώ και δύο μέρες στη Θεσσαλονίκη. Λογικό θα μου πει κανείς γιατί πήραν το «Χ» από 2-0 και έμειναν πρώτοι.

Το ότι πανηγυρίζουν βεβαίως πλέον τις ισοπαλίες και στην Τούμπα και στη Νέα Φιλαδέλφεια αμφότερες στα… χασομέρια κάτι δείχνει. Γιατί τη λέξη «διπλό» στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρωτάθλημα την αγνοούν. Τρία έχουν όλα και όλα στην ιστορία τους (1973, 1997 και 2002). Φαντάσου να κάνουν νίκη! Θα φωταγωγήσουν το Λευκό Πύργο!

Εκτός λοιπόν από τις αναλύσεις των δήθεν αντικειμενικών και ανεξάρτητων, οι οποίοι «στοχοποιούν» την ΑΕΚ, όλοι οι απέναντι, λες και είναι συνεννοημένοι τη βάζουν στο κάδρο και για τη διαιτησία. Οι ροφοί στη συμπρωτεύουσα βγήκαν και έγραφαν για αλήτικες διαιτησίες και παράγκες. Ας μας εξηγήσουν λοιπόν τι σφυρίζει ο Στίλερ στον Γκαρσία όταν βγάζει ο Κουλιεράκης τη μπάλα κόρνερ και γιατί δεν έδωσε το επιθετικό του Σαμάτα στον Γκατσίνοβιτς. Ή γιατί δεν έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μπάμπα. Ζητάω πολλά το ξέρω…

Από το «πράσινο» mediaκο blog δε, βιάζουν καθημερινά την πραγματικότητα. Την Τρίτη έγραφαν πως έκανε η ΑΕΚ αίτημα για Έλληνα διαιτητή, ενώ η ΑΕΚ συναίνεσε στο αίτημα του Άρη. Βέβαια την ίδια ώρα σε αυτά που τους «χρεώνει» ο Αλέκος δε βγαίνουν να πάρουν θέση. Μάλλον θα κάνει… τζιζ! Αλλά θα μου πείτε εδώ την έπεσαν στον Βρούτση, ενώ στον Αυγενάκη έκαναν τεμενάδες…

ΥΓ: Ο Αλέκος βγήκε και μίλησε για στημένες διαιτησίες. Αλήθεια θα πάει τα στοιχεία που έχει στον εισαγγελέα ή θα συνεχίσει να κάνει τον… Ανδρέα της δεκαετίας του ’80; Α και για να μην το ξεχάσω. Πάλι έφυγε με την ουρά στα σκέλια στην ιστορία με την ΑΕΛ. Να είναι καλά και να μας διασκεδάζει…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X