Πρόεδρε, βγες να μιλήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ!

Πρόεδρε, βγες να μιλήσεις στον κόσμο της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για την επιτακτική ανάγκη να βγει μπροστά ο Μάκης Αγγελόπουλος και να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας

Η μέρα που πέρασε ήταν ιστορική για την ΑΕΚ καθώς συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής και γιορτάστηκε δεόντως στην Φιλαδέλφεια με τον κόσμο να το χαίρεται με την ψυχή του. Για τον κάθε ένα η ΑΕΚ είναι κάτι διαφορετικό, είναι οι στιγμές χαράς και λύπης που έχει αισθανθεί και μακάρι να είμαστε καλά και να την ζούμε και στον μέλλον με περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Ντροπιαστικές στιγμές

Στο μπάσκετ η αλήθεια είναι ότι περάσαμε μια δραματική εβδομάδα, που αντί να έχουμε άγχος ποιοι παίκτες θα είναι έτοιμοι για να παίξουν, είχαμε στο αν θα κατέβουν οι παίκτες να παίξουν. Τελικά μετά την συνάντηση των παικτών και του Μάκη Αγγελόπουλου, το αίτημα τους για καταβολή ενός μισθού, πραγματοποιήθηκε, οπότε τέθηκαν στην διάθεση του Ηλία Ζούρου. Τώρα, τι μπορεί να κάνει και ο προπονητής της ΑΕΚ, μέσα σε 2 μέρες όταν οι παίκτες έχουν να κάνουν κανονική προπόνηση πάνω από εβδομάδα, κανείς δεν ξέρει και ας ελπίσουμε να μην φανεί στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Βέβαια μπροστά σε όλα αυτά που συμβαίνουν, τα αγωνιστικά έρχονται σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, αφού τα πιο σημαντικά είναι τα εξωαγωνιστικά πλέον. Για ακόμα μια φορά μέσα στην σεζόν, τα ban εμφανίστηκαν και πάλι, παίρνοντας μάλιστα την ανηφόρα. Τον προηγούμενο μήνα διευθετήθηκαν οι δόσεις και έτσι μπόρεσε να γίνει η τελευταία αλλαγή του Χολ, στην Ελληνική λίστα, όμως πλέον είναι θέμα επιβίωσης. Στο 20μερο, θα πρέπει να διευθετηθούν και αυτά, αλλιώς θα έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα.

Ο κόσμος είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι στα κάγκελα με αυτά που συμβαίνουν και κυρίως με την εικόνα παρατημένης ομάδας που έχει η ΑΕΚ αυτήν την στιγμή. Η επανεμφάνιση του Αγγελόπουλου, πρέπει να σημάνει εξελίξεις και για τον μέλλον της ομάδας. Μόνο αυτός μπορεί να δώσει λύση, σε αυτήν την κατάσταση που ο ίδιος έχει φέρει την ομάδα.

Τα έχουμε πει πολλές φορές, με τα καλά του και με τα στραβά του, είναι ο μόνος χρηματοδότης της ΚΑΕ και αυτός πρέπει να δώσει λύση στο αδιέξοδο. Να βγει να πει για την φετινή σεζόν και τα όποια λάθη πιστεύει ότι έγιναν. Να τηρήσει τις δεσμεύσεις του με τους παίκτες, ώστε να μην έχουμε και το πιο καταστροφικό σενάριο που υπάρχει, δηλαδή να βγει η ΑΕΚ εκτός θέσεων Ευρώπης. Να μιλήσει για το μέλλον της ομάδας, το οικονομικό κομμάτι και σε ποιο σημείο βρίσκεται πληρωμή των χρεών. Πόσες δόσεις έχουν μείνει ακόμα για να αποπληρωθούν όλα τα ban που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στην ζωή του ΑΕΚτζή.

Γιατί η ΑΕΚ είναι απροστάτευτη σε όλο το πρωτάθλημα από την συμπεριφορά των διαιτητών προς αυτήν, όχι ότι φταίει αυτό για την τραγική χρονιά της. Τι αλλαγές σκέφτεται να κάνει το καλοκαίρι και πώς θέλει να φτιάξει το οργανόγραμμα της ΚΑΕ. Γιατί η ΑΕΚ τιμωρείται συνεχώς με κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να κάνει τίποτα για να τα αποτρέψει, κάτι που στοιχίζει στους κατόχους διαρκείας. Είναι πάρα πολλά τα ερωτήματα που έχει ο κόσμος και όλοι μας, τα οποία μόνο εκείνος μπορεί να τα απαντήσει.

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν, όμως η ομάδα μοιάζει αυτήν την στιγμή παρατημένη. Ο Ηλίας Ζούρος, που δεν έχει θέλξει και με την δουλεία του, δεν είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό που βλέπουμε όπως αποδείχτηκε και αυτός παλεύει να κρατήσει συγκεντρωμένους τους παίκτες. Έχουν μείνει περίπου 20 μέρες για να τελειώσει αυτή η μαρτυρική σεζόν, που αλλιώς την περιμέναμε και αλλιώς μας ήρθε.

Δεν έχει νόημα να μιλάμε πλέον για αγωνιστικά θέματα. Για αυτό πρόεδρε, βγες να μιλήσεις στον κόσμο, να δείξεις τις προθέσεις σου και τους στόχους σου για την ομάδα από εδώ και πέρα. Δεν αντέχεται άλλη αβεβαιότητα. Ακόμα και οι τελευταίοι πιστοί της «Βασίλισσας» θα σταματήσουν να την ακολουθούν αν δεν δουν επιτέλους μια σοβαρή προσπάθεια και ένα νοικοκύρεμα σε όλα τα επίπεδα.

 

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X