Ντε Τσέρμπι: «Ο όμιλος με Μαρσέιγ, Άγιαξ και ΑΕΚ θύμιζε Champions League - To σωματικό και ψυχικό κόστος ήταν μεγάλο»

Ντε Τσέρμπι: «Ο όμιλος με Μαρσέιγ, Άγιαξ και ΑΕΚ θύμιζε Champions League - To σωματικό και ψυχικό κόστος ήταν μεγάλο»
Photo Credits: INTIME

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι μίλησε για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της Μπράιτον και αναφέρθηκε και στον όμιλο με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον απολογισμό του για την φετινή πορεία της Μπράιτον στην Ευρώπη έκανε ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, τονίζοντας πόσο δύσκολος ήταν ο όμιλος με την ΑΕΚ, τον Άγιαξ και την Μαρσέιγ.

«Είχα πει μετά το ματς με την Ρόμα, όπου χάσαμε με 4-0 ότι δεν ήμασταν έτοιμοι για την Ευρώπη και συνεχίζω να το πιστεύω », είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Μπράιτον.

«Δεν είχαμε οργανώσει τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο και φάνηκε αυτό σε αρκετά ματς τόσο στο Europa League όσο και στο πρωτάθλημα. Παίξαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Μαρσέιγ, Άγιαξ και ΑΕΚ που θύμιζε Champions League. To σωματικό και ψυχικό κόστος ήταν μεγάλο», συμπλήρωσε ο Ντε Τσέρμπι.

«Ίσως να μην είχαμε το απαραίτητο βάθος για να αντιμετωπίσουμε μία επιζήμια διαδοχή τραυματισμών. Εν τέλει θα έλεγα πως η σεζόν της Μπράιτον στην Ευρώπη ήταν διδακτική», επισήμανε ο έμπειρος τεχνικός.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X