Πρώτη φορά, όλοι μαζί τόσο ξεκάθαρα απέναντι στην ΑΕΚ!

Πρώτη φορά, όλοι μαζί τόσο ξεκάθαρα απέναντι στην ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου εξηγεί πως έχει δημιουργηθεί συνασπισμός που σοκάρει, μόνο και μόνο επειδή φοβούνται την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ορισμένα πράγματα το τελευταίο διάστημα μιλούν από μόνα τους… Και το «μόνοι μας και όλοι σας» ποτέ δεν είχε περισσότερη ισχύ απ’ όσο συμβαίνει τώρα με την ΑΕΚ και τους αντιπάλους της για τον τίτλο.

Αν μιλήσεις με ανθρώπους των δύο από τους τρεις αντιπάλους της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό) ή και με απλούς οπαδούς τους, θα σου πουν ο ένας είμαστε τρεις βαθμούς πίσω και ο άλλος είμαστε δύο βαθμούς πίσω. Από την ΑΕΚ. Κανείς δεν θα σου πει είμαστε τέσσερις και τρεις βαθμούς πίσω αντίστοιχα. Βεβαίως στο τέλος το πρωτάθλημα μπορεί να το πάρει ο ΠΑΟΚ και να καταλάβουν πως δεν τα υπολόγισαν καλά τα πράγματα.

Το άλλο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι πως περισσότερο ή λιγότερο ο καθένας και οι τρεις προωθούν επικοινωνιακά το αφήγημα πως αυτοί αδικούνται και ευνοείται η ΑΕΚ! Δημιουργούνται μύθοι για «σφαγιαστικές» διαιτησίες όπως αυτός που αφορά το Άρης – Παναθηναϊκός, ένα ματς στο οποίο στην πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός ευνοήθηκε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Εδώ έχει παγιωθεί πλέον ο μύθος του Νταμπάνοβιτς, εκεί θα κολλήσουμε; Για τον Ολυμπιακό δεν χρειάζεται να κάνουμε κουβέντα, γιατί όπως είναι γνωστό αδικείται σε κάθε παιχνίδι…

Ποιος ευνοείται είπαμε; Μα φυσικά η ΑΕΚ. Η οποία έχασε τραγικούς βαθμούς με Κηφισιά, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό, σε όλα με καθοριστικές φάσεις που διαμαρτύρεται κι αν είχε πάρει σφυρίγματα που θα ήταν δικαιολογημένο να δοθούν, τώρα θα είχε ήδη πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου υπάρχει ομάδα που οι αντίπαλοι της προπαγανδίζουν πως ευνοείται, η οποία ζητάει πέναλτι με Κηφισιά και Παναιτωλικό τα οποία μπορούν να δοθούν χωρίς να έχει δικαίωμα διαμαρτυρίας κανένας και να μην τα παίρνει! Και η οποία σε τρία σερί μεγάλα ματς σε οκτώ μέρες να διαμαρτύρεται για δύο, μία και δύο πολύ καθοριστικές φάσεις στο καθένα από αυτά αντίστοιχα και να μην έχει πάρει καμία απόφαση υπέρ της. Και να τελειώνουν αυτά τα ματς και να λέει η προπαγάνδα των αντιπάλων της πως δεν ήταν και καλή η διαιτησία!

Ο… υπερασπιστής και η αφωνία Δεν συμβαίνουν όμως μόνο αυτά τα περίεργα… Έχουμε κι άλλα που πρώτη φορά τα βλέπουμε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βγαίνει και διαμαρτύρεται για την διαιτησία του Άρης – Παναθηναϊκός, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού! Και για την διαιτησία του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Στις ίδιες δηλώσεις τονίζει πως σε αυτά που προσπαθεί να κάνει με στόχο την ΑΕΚ έχει μαζί του τον Παναθηναϊκό! Προσέξτε: Ο Ολυμπιακός έχει μαζί του τον Παναθηναϊκό, κατά δήλωση του αντιπρόεδρου του. Η οποία όχι μόνο δεν έχει απαντηθεί, αλλά δεν έχει σχολιαστεί καν από τον δεύτερο.

Στις ίδιες δηλώσεις απευθύνει δεύτερο κάλεσμα στον ΠΑΟΚ να πάει μαζί με τον Ολυμπιακό στον πόλεμο που κάνει κατά της ΑΕΚ. Όμως ταυτόχρονα λέει πως ο Σλοβάκος διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ, αδίκησε – εννοείται…- τον Ολυμπιακό επειδή είναι ανιψιός του Μίχελ! Γνωστή η σχέση του Μίχελ με την ΑΕΚ βέβαια. Όπως και το πόσο ανιψιός του είναι ο συγκεκριμένος διαιτητής, αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια που δεν μπορεί να χαλάσει μια ωραία ιστορία.

Η ΑΕΚ στο επίκεντρο Η αλήθεια είναι πως το αφήγημα «μόνοι μας κι όλοι τους» είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για λόγους συσπείρωσης για όλες τις ομάδες. Αν ψάξεις όμως προσεκτικά και όσο γίνεται περισσότερο αντικειμενικά να βρεις σε πόσες περιπτώσεις από αυτές που λέγεται ισχύει κιόλας, πολύ δύσκολα θα βρεις κάποια σαν την τωρινή. Δεν χρειάζεται να πει κανείς τίποτα περισσότερο από αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μιλάει ως εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού… υπερασπίζεται το δίκιο του ΠΑΟΚ (με αντίπαλο την ΑΕΚ) κι αυτό κρίνεται πως δεν σηκώνει ούτε σχόλιο. Καλά τα λέει προφανώς.

Εν κατακλείδι όλο αυτό το σκηνικό αν μη τι άλλο δηλώνει πως αυτή την στιγμή η ΑΕΚ είναι το επίκεντρο, η ΑΕΚ είναι ο γνώμονας για το πως πορεύονται οι άλλοι. Σε βαθμό τέτοιο που να βλέπουμε πρωτοφανή πράγματα όπως ο Ολυμπιακός να επιχειρεί να εκπροσωπεί δημόσια τους άλλους δύο. Ασχολούνται και στον… ύπνο τους

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X