Ντάνι Άλβες: Σκέφτεται την επιστροφή του στο ποδόσφαιρο, αν αθωωθεί

Μετά το παραλήρημα Ερντογάν: Έκανε αυτό που έπρεπε η Αθήνα…
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «El Pais», ο Ντάνι Άλβες έχει αποφάσει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σε περίπτωση που γίνει αποδεκτή η έφεση που έχει καταθέσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντάνι Άλβες που πριν από λίγο καιρό καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκισης βρίσκεται αυτή τη στιγμή εκτός φυλακής, αφότου ένα περιοδικό από την Βραζιλία πλήρωσε την εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος έχει ασκήσει έφεση στην ποινή που του έχει επιβληθεί συνεχίζοντας να εμμένει στην αθωότητά του ενώ το ίδιο έχει κάνει και ο Εισαγγελέας αλλά με στόχο την αύξηση της ποινής.

Αυτή τη στιγμή ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται σε αναμονή της απόφασης και σύμφωνα με την «El Pais» έχει ήδη αρχίσει να κάνει τα σχέδιά του σε περίπτωση που κριθεί αθώος. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σκέφτεται μάλιστα σε περίπτωση που γλιτώσει την ποινή να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφάιρου, ώστε να μπορέσει να βγάζει τα προς το ζην.

Δεν είναι δεδομένο πως στην επιστροφή αυτή θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα από τον ρόλο του ποδοσφαιριστή, αφού θα μπορούσε αυτό να συμβεί και με κείνον να καταλαμβάνει κάποιο πόστο κάπου, κρεμώντας τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X