Η ΑΕΚάρα μόνο νίκη απόψε στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον ΠΑΟΚ! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚάρα μόνο νίκη απόψε στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στον ΠΑΟΚ! (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ απόψε παίζει μόνο για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ και να περάσει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στην ΑΕΚ ενόψει του αποψινού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (20:30, Cosmote Sport 1, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV). Θέλει μόνο νίκη για να περάσει ξανά στην κορυφή και να βάλει στην… θέση τους όλους όσοι αμφισβητούν τα πρωτεία της στη Super League.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, λοιπόν, κοντράρονται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να αποδειχθεί καθοριστική στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου!

Μετά την ήττα στην Λεωφόρο με 2-1 από τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ υποχώρησε στην 2η θέση και ξέρει πως απόψε έχει την ευκαιρία στο «καμίνι» της Νέας Φιλαδέλφειας να περάσει ξανά πρώτη, αρκεί να νικήσει τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο εσχάτως έχει αναπτύξει πελατειακές σχέσεις τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ, λοιπόν, με πάθος, πλάνο και τη συμπαράσταση 32.500 φίλων της πάει για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ δείχνοντας ταυτόχρονα σε όλους πως ήταν, είναι και θα είναι το αφεντικό στο πρωτάθλημα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ως είθισται στα τελευταία ματς, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή, ενώ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον τραυματία Στάνκοβιτς βάσει της επίσημης ενημέρωσης από την ΠΑΕ.

Τώρα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο προπονητής της ΑΕΚ θεωρείται δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει ο Αθανασιάδης, στην άμυνα φαίνεται πως θα βρίσκονται οι Βίντα, Μουκουντί στα στόπερ, ο Ρότα έχει προβάδισμα έναντι του Σιντιμπέ, ενώ Πήλιος και Χατζισαφί παλεύουν για μία θέση αριστερά.

Στον άξονα δύσκολα θα παίξουν απόψε μαζί ξανά οι Σιμάνσκι-Γιόνσον, αν και ο Αλμέιδα τους έχει επιλέξει σε όλα τα ματς των πλέι οφ. Πιθανώς ένας εκ των δύο να μείνει εκτός με τον Πινέδα να παίζει στο «8». Στις τρεις θέσεις της επίθεσης Αμραμπατ-Ελίασον-Τσούμπερ-Γκατσίνοβιτς μάχονται για 3 θέσεις, ενώ στην επίθεση Γκαρσία – Πόνσε έχουν… 50-50 πιθανότητες για βασικοί.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ έρχεται στο αποψινό ντέρμπι ως πρωτοπόρος, αφού μεσοβδόμαδα εκμεταλλεύτηκε την ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό και την ξεπέρασε στην βαθμολογία, αφού εκείνος παρότι αγχώθηκε, επικράτησε 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα.

Ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Νάσμπεργκ και Εκόνγκ, ενώ επιστρέφει ο Γιόνι Ότο, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, ο Σβαμπ πιθανότατα θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μεϊτέ στον άξονα, ο Ζίβκοβιτς θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Μπράντον θα είναι στην κορυφή της επίθεσης παρά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το πρωί του Σαββάτου, ενώ ερωτηματικό παραμένει το ποιος εκ των Κωνσταντέλια και Μουργκ θα ξεκινήσει ως «δεκάρι».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Οι διαιτητές του ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

  • Διαιτητής: Στίλερ
  • Βοηθοί: Γκίτελμαν, Λουπ
  • VAR: Κρίστιαν – Μπουξμπάουμ
  • 4ος: Περράκης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X