Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας της Super League με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας της Super League με τον ΠΑΟΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μία νίκη και μία ισοπαλία είχε η ΑΕΚ στα δύο ντέρμπι της κανονικής διάρκειας της Super League κόντρα στον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειςας επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ. Πινέδα και Ελίασον ήταν οι σκόρερ των δύο τερμάτων της Ένωσης, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν μόλις τέσσερις τελικές στο παιχνίδι όλες τους από το 68ο λεπτό και ύστερα.

Οι κιτρινόμαυροι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Μάνταλος με υπέροχη σέντρα από τα δεξιά, έπειτα από λάθος βολέ του Κοτάρσκι και κλέψιμο του Γιόνσον, βρήκε τον Μεξικανό, ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον Κοτάρσκι.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 55ο λεπτό. Ο Σιμάνσκι έκλεψε την μπάλα και συνδυάστηκε υπέροχα με τον Πόνσε. Ο Πολωνός έκανε το γύρισμα στον Ελίασον, ο οποίος με ωραίο κοντρόλ και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να σκοράρει νωρίτερα στο 12ο λεπτό, όμως η κεφαλιά του Πόνσε, τράνταξε το δοκάρι του Κοτάρσκι. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είχε μόλις τέσσερις τελικές, όλες τους μετά το 68ο λεπτό.


Όσο για το ντέρμπι του β’ γύρου, έληξε με 1-1 στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Ελίασον στο 49′, όμως ο Τόμας Κετζιόρα πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ στο φινάλε και το ντέρμπι της Τούμπας δεν είχε νικητή (1-1) για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Το πρώτο μέρος είχε λίγες καλές φάσεις. Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο μεγαλύτερο κομμάτι του, όμως ο ΠΑΟΚ είχε την καλύτερη στιγμή με τον Μεϊτέ στις καθυστερήσεις που απέφυγε ωραία τον Γιόνσον, αλλά ο Στάνκοβιτς τον σταμάτησε με ωραίο σουτ.

Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ στην πρώτη της τελική στο δεύτερο μέρος με τον Σουηδό μετά από υπέροχο γύρισμα του Γκαρσία και βαθιά μπαλιά του Πινέδα. Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για την ισοφάριση. Η καλύτερη στιγμή του ήταν στο 81′ με το σουτ του Ντεσπόντοφ, το οποίο σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Στάνκοβιτς. Στο 89′ βρήκε το γκολ με τον Κετζιόρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάισον.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X