Με τον κόσμο της για την ισοφάριση - Η ΑΕΚ κόντρα (19:00) στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Χωριό!

Με τον κόσμο της για την ισοφάριση - Η ΑΕΚ κόντρα (19:00) στον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Χωριό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Χωριό στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ και θέλει μόνο τη νίκη για να κάνει το 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού στον 2ο Ημιτελικό της Volley League Γυναικών.

Η «Ένωση» δεν τα κατάφερε στον πρώτο ημιτελικό καθώς γνώρισε την ήττα στο Μετς και σήμερα καλείται να τα δώσει όλα για να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά και να παραμείνει στην «μάχη» διεκδίκησης μιας θέσης στους τελικούς. Η ομάδα δούλεψε αυτές τις ημέρες και δηλώνουν πανέτοιμες για να τα δώσουν όλα και να αποφύγουν τα πολύ εύκολα λάθη που έγιναν και τους στοίχισαν στο πρώτο ματς.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριες με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα. Να τονίσουμε πως σε περίπτωση ήττας τότε αυτό είναι το τελευταίο της την φετινή σεζόν. Σε αυτή την κρίσιμη «μάχη» άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να γεμίσει το γήπεδο. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται σήμερα έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

H αθλήτρια της ΑΕΚ, Λιζέτ Μπλάνκο δήλωσε στο aek.gr για το σημερινό παιχνίδι: «Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, θεωρώ ότι πρέπει να παίξουμε πολύ έξυπνα και ψύχραιμα. Γνωρίζουμε πόσο έμπειρη ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και πως θα προσπαθήσουν να παλέψουν μέχρι το τέλος. Έχουμε τις πιθανότητές μας, καθώς παίζουμε στο γήπεδό μας και θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, που είναι πολύ σημαντική και μας βοηθάνε πολύ. Πιστεύω ειλικρινά στην ομάδα μου και μπορούμε να το κάνουμε! Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να παίξουμε επιθετικά στις σημαντικές στιγμές».

 

Volley League Γυναικών – Ημιτελικά

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 – Δεύτερος Αγώνας

Γυμναστήριο «Γιώργος Γεννηματάς», 19.00: Α.Σ.Π. Θέτις – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Νικάκης, Μενεσλής, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Βέντρας, Μουζακίτη, Γραμματεία: Ταλάρου.

Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 19.00: Α.Ε.Κ. – Παναθηναϊκός Α.Ο.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ονόπας, Επόπτες: Καπότης, Τσίτσικας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X