Ιωαννίδης: «Ξεχωρίζω από στόπερ στην Ελλάδα τον Μουκουντί - Εχει στοιχεία σύγχρονου στόπερ»

Ιωαννίδης: «Ξεχωρίζω από στόπερ στην Ελλάδα τον Μουκουντί - Εχει στοιχεία σύγχρονου στόπερ»
Photo Credits: INTIME

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρόλντ Μουκουντί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα στοιχεία που έχει ο Αρόλντ Μουκουντί στο παιχνίδι του υπερτόνισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Φώτης Ιωαννίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο Esquire, ο Έλληνας φορ ανέφερε πως ο Καμερουνέζος στόπερ της ΑΕΚ ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς καθώς διαθέτει στοιχεία σύγχρονου στόπερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωαννίδης για τον Μουκουντί

Για τους αμυντικούς που τον δυσκόλεψαν περισσότερο και αγαπημένο συμπαίκτη:

«Θα πω τον Virgil van Dijk. Στα ματς με την Εθνική Ολλανδίας κατάλαβα πραγματικά το επίπεδό του και γιατί είναι, πιθανότατα, ο καλύτερος αμυντικός του πλανήτη. Και σ’ το λέω αυτό έχοντας κάνει καλό παιχνίδι απέναντί του. Φαίνεται η κλάση. Βέβαια, για να σου πω την αλήθεια, αυτή η μονομαχία βοήθησε και τη δική μου αυτοπεποίθηση, κατάλαβα πως μπορώ να σταθώ σε αυτό το επίπεδο. Από το δικό μας πρωτάθλημα ξεχωρίζω τον Harold Moukoudi της ΑΕΚ. Έχει πολλά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαιριστή και έχει κερδίσει τον σεβασμό μου».

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X