Η ΑΕΚ είναι στόχος όλων και την Κυριακή πρέπει με κάθε θυσία να κερδίσει!

Η ΑΕΚ είναι στόχος όλων και την Κυριακή πρέπει με κάθε θυσία να κερδίσει!
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης είδε όσα έκανε η ΑΕΚ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά πάει κυρίως στο ματς με τον ΠΑΟΚ που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κερδίσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είχαμε 17 ντέρμπι χωρίς ήττα. Κάποια στιγμή θα χάναμε. Είτε τσάμπα, είτε με ανωτερότητα του αντιπάλου προφανή, είτε σε ένα ισορροπημένο ματς που θα κρινόταν στο γκολ. Με οποιονδήποτε τρόπο που μπορείς να χάσεις. Δεν λέμε κάτι φοβερό εδώ, ούτε χρυσώνουμε το χάπι. Η ήττα στην Λεωφόρο ήταν κακή ήττα με τον τρόπο που ήρθε. Όπως ήταν εξαιρετική νίκη ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Σε αυτή την διαδικασία μέσα, στα play offs, πρέπει να έχουμε δύο τρία πράγματα καλά σφηνωμένα στο μυαλό μας. Ένα είναι πως η ομάδα χρειάζεται κριτική μεν, με μέτρο δε. Και σε καμιά περίπτωση με το να επικεντρώνουμε σε πρόσωπα. Αυτό όποιος θέλει ας το λάβει υπόψη του. Καμιά ομάδα δεν θα φτάσει στον στόχο της αν χαθεί το μέτρο στην εσωστρέφεια που πάντα δημιουργεί μια κακή ήττα.

Μόνοι μας και όλοι τους

Επίσης, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ είναι ο στόχος όλων. Όλοι λένε το «μόνοι μας κι όλοι σας», αλλά μόνο στην περίπτωση της ΑΕΚ ισχύει. Κάντε το εξής απλό για να το καταλάβετε. Δείτε πόσες αναφορές γίνονται στην αρθρογραφία ξεχωριστά του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ και πόσες από τον καθένα από αυτούς για τους άλλους εκτός ΑΕΚ.

Δείτε πόσος… προβληματισμός έπεσε στη αρθρογραφία του ΠΑΟΚ ειδικά, αλλά και του Παναθηναϊκού που δεν έκανε φάουλ ο Ρέτσος στον Ελίασον για παράδειγμα. Αν υποθέσουμε πως το 80% της αρθρογραφία τους σε κάθε ξεχωριστό κείμενο είναι για τις ομάδες τους, στο 20% που απομένει το 15% τουλάχιστον αφορά την ΑΕΚ. Και λέμε λίγο.

Το έξτρα κίνητρο της ΑΕΚ

Έχει δημιουργήσει μεγάλο κόμπλεξ όχι μόνο το γεγονός πως πήραμε το πρωτάθλημα. Μαζί και όλη η δυναμική που αναπτύχθηκε γύρω από αυτό και την επιστροφή μας στην Νέα Φιλαδέλφεια μαζί. Όπως και η διαφορετικότητα της ποδοσφαιρικής πρότασης πάνω στην οποία χτίστηκε η κυριαρχία της ΑΕΚ που οδήγησε στο νταμπλ και να δείχνει πως έχει τον πρώτο λόγο και για το πρωτάθλημα φέτος.

Αυτά όλα μέσα στο διάστημα που απομένει και κρίνονται όλα, δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ και πρέπει πρώτιστα εμείς να δίνουμε το στίγμα στην υπεράσπιση και την στήριξη της ομάδας. Και κατόπιν πρέπει η ίδια η ομάδα να το αντιληφθεί και να βρει ένα ακόμη ερέθισμα, ένα ακόμη κίνητρο μέσα από αυτό.

Νίκη με κάθε κόστος

Αν κάποιος σκέφτηκε πως η κομβική νίκη με Ολυμπιακό, έδωσε κάποια άνεση σε σχέση με την Λεωφόρο, καταλαβαίνει τώρα πως όταν θες να είσαι πρωταθλητής αυτό είναι απαγορευτικό ως σκεπτικό. Γιατί αν σκεφτόσουν πριν την Λεωφόρο πως εντάξει και να χάσω δεν καταστρέφομαι, ξαφνικά τώρα ξυπνάς την Πέμπτη και βλέπεις πως είσαι με το μαχαίρι στον λαιμό για το ματς που έρχεται.

Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, με κάθε κόστος, με οποιονδήποτε τρόπο να κερδίσεις. Για να βρεθείς ξανά πρώτος αλλά και να εξασφαλίσεις και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μετά τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ. Το ματς της Κυριακής είναι λαιμητόμος. Κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Και ξέρετε κάτι; Η ομάδα περισσότερο έχει ανάγκη να τονίζεται αυτό, παρά την ποδοσφαιρική κριτική. Αυτές τις μέρες εννοούμε. Νίκη με κάθε κόστος την Κυριακή, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Νίκη που ακόμη κι αν είναι να την πάρουμε μόνο με την δυναμική της έδρας ή κυρίως με την δυναμική της έδρας ας την πάρουμε κι έτσι. Όλοι μας έχουν στόχο, πρέπει να απαντήσουμε όλοι μαζί και για να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε συνειδητοποιημένοι.

Ο Ενωσίτης

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X