Συνεχίζεται το σερί ανατροπών στα φετινά ντέρμπι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (VIDEO)

Συνεχίζεται το σερί ανατροπών στα φετινά ντέρμπι ΑΕΚ και Παναθηναϊκού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν έρθει αντιμέτωποι τρεις φορές την φετινή σεζόν και στα τρία παιχνίδια είχαμε ανατροπή του σκορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα φετινά ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έχουν κάτι ιδιαίτερο, καθώς και στα τρια αυτά παιχνίδια, είχαμε ανατροπή του σκορ.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Σεπτέμβρη, ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Έκεί, ο Τζούρισιτς άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, με την ΑΕΚ όμως να μην έχει πει την τελευταία της λέξη και να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ.

Στο 36΄ ο Τσούμπερ έφερε το ματς στα ίσα και στο 70ο λεπτό ο Πινέδα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε στην Ένωση ένα πολύτιμο τρίποντο (1-2).

Στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχαμε ακόμη άλλη μία ανατροπή. Αυτήν τη φορά η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία, ενώ οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ με τους Γεντβάι και Αράο να βάζουν το όνομά τους στη λίστα των σκόρερ.

Αυτό το προβάδισμα όμως οι πράσινοι δεν κατάφεραν να το διατηρήσουν μέχρι το φινάλε, καθώς στο 90+6 ο Λιβάι Γκαρσία και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-2 με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το σερί συνεχίστηκε και στο χθεσινό παιχνίδι της Λεωφόρου. Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί πολύ νωρίς στην αναμέτρηση, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε ξανά να φέρει τούμπα το ματς όταν μέσα σε ένα δίλεπτο σκόραρε δύο φορές μετά από δύο λάθη του Μουκουντί.

Ο Βίντα ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ νωρίς, ενώ με τα γκολ των Μπακασέτα και Ιωαννίδη, έδωσαν τελικά την νίκη στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για ακόμη μία τελευταία φορά τη φετινή σεζόν, με τον αγώνα της Νέας Φιλαδέλφειας για τον δεύτερο γύρο των playoffs να είναι προγραμματισμένος για τις 24 Απριλίου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X