Νίκη πάση θυσία την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια

Νίκη πάση θυσία την Κυριακή στη Φιλαδέλφεια
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, βλέπει ήδη την Κυριακή και τη μάχη με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά ήτοι από τη βαθμολογία. ΠΑΟΚ 66, ΑΕΚ 65, ΠΑΟ 62, ΟΣΦΠ 60. Που σημαίνει όλοι μέσα στο κόλπο, ακόμα και ο ΟΣΦΠ που όλοι βιαστήκαμε να ξεγράψουμε, πάνω στη χαρά μας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Αλλά με επτά αγωνιστικές να απομένουν και τέσσερις ομάδες, όπου η πρώτη από την τέταρτη απέχουν έξι βαθμούς, καμιά δεν είναι ξεγραμμένη. Και πλέον και καμιά δεν είναι φαβορί.

Πάμε και στα του χθεσινοβραδινού ματς στη Λεωφόρο. Κάποια στιγμή θα ερχόταν η ήττα, ύστερα από 17 ντέρμπι που η ομάδα ήταν αήττητη. Δύο μαζεμένα λάθη μέσα σε τρία λεπτά από τον κορυφαίο στόπερ του περσινού πρωταθλήματος, που και φέτος είναι εξαιρετικός, όπως και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό πριν από λίγες μέρες. Συμβαίνει και στους καλύτερους. Και συνέπεσε να είναι σε κακό βράδυ ο «Μούκου» με το πραγματικά συγκλονιστικό βράδυ του Ιωαννίδη. Έγινε, τελείωσε.

Κι όσοι ΑΕΚτζήδες πίστευαν ότι το πρωτάθλημα τελείωσε με τη νίκη επί του Ολυμπιακού, προσγειώθηκαν στην πραγματικότητα, που λέει ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση, ξαναμπήκε μέσα στο κόλπο του τίτλου και… ξανάβαλε και τον Ολυμπιακό. Το ξαναλέω. Επτά αγωνιστικές απομένουν και οι τέσσερις είναι μέσα στο κόλπο.

Την Κυριακή είναι ο επόμενος τελικός για την ομάδα του Αλμέιδα και πρέπει πάση θυσία να τον πάρει, όπως θα έπρεπε να κάνει ακόμα κι αν κέρδιζε χθες. Αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν νικήσει η ΑΕΚ την Κυριακή, αλλά θα είναι πρώτη και θα την κυνηγάνε οι άλλοι. Κι αυτό πρέπει να γίνει. Πάση θυσία επαναλαμβάνω.

Όσοι θέλουν να περάσουν οι μέρες ως την Κυριακή με… αφορισμούς και κράξιμο, ας το κάνουν. Δεν έκανε πάντως λάθη στο χθεσινό ντέρμπι μόνο ο Μουκουντί. Όλοι έκαναν. Και οι παίκτες και ο Ματίας. Και παράλληλα ήταν απέναντι και μια ομάδα με την πλάτη στον τοίχο, που έβγαλε αντίδραση.

Η ΑΕΚ έκανε ότι μπορούσε για να ανατρέψει μια κατάσταση που διαμορφώθηκε εις βάρος της από δύο λάθη που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι γίνονται στο ποδόσφαιρο. Αλλά η μάχη συνεχίζεται… Τώρα σημασία έχει μόνο η Κυριακή. Ο τίτλος περνάει μέσα από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πρώτα απ’ όλα με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Και κάτι τελευταίο. Είναι πραγματικά ένα συγκλονιστικό, αλλά και πολύ όμορφο πρωτάθλημα. Κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, ούτε τα βράδια που είναι πικρά για την ομάδα μας, όπως ήταν το χθεσινό. Προχωράμε…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X