ΑΕΚ: Παίκτες υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρό φίλο του Παναθηναϊκού (VIDEO)

ΑΕΚ: Παίκτες υπογράφουν αυτόγραφα σε μικρό φίλο του Παναθηναϊκού (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στιγμές που αποδεικνύουν πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα ένα παιχνίδι εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 2-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντιπαλότητα διαρκεί μονάχα για 90 λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις. Έτσι και χθες, έξω από τη Λεωφόρο, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προσέφεραν πολύ ωραίες εικόνες μετά το τέλος του ματς παρέα με έναν μικρό φίλο του Παναθηναϊκού, τον Παναγιώτη.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα από τους παίκτες της Ένωσης να υπογράψουν αυτόγραφα πάνω σε κάρτες Panini. Αυτοί, αν και μόλις είχαν ηττηθεί από τους «πράσινους» και μάλιστα με ανατροπή, το έκαναν με χαρά.

Χαρακτηριστικές ήταν οι σκηνές με τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος πήρε και αγκαλιά τον μικρό υποστηρικτή του «τριφυλλιού», αλλά και με τον Κώστα Γαλανόπουλο, στον οποίο ο Παναγιώτης είπε ότι δεν είχε την κάρτα του και ο μέσος της Ένωσης του είπε «την επόμενη φορά».

Ακόμη και ο Αρόλντ Μουκουντί, που ήταν στεναχωρημένος από τα λάθη που έκανε, δεν χάλασε το χατίρι στον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού.

Δείτε τα βίντεο:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X