Τους θέλει όλους στη… τσίτα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

gizogiannis polytarxouΟ Βαγγέλης Ζιάγκος ξέρει ότι το ματς με τη Καβάλα εκτός από κομβικό είναι και πολύ δύσκολο. Ο αντίπαλος έχει ένα αξιόλογο προπονητή (Τζήμα) που ξέρει τα κατατόπια της Α2 από όλες τις πλευρές, έχει ποιοτικό ρόστερ και λύσεις και έχει στόχο επίσης την άνοδο στην Α1. Οπότε εκ των πραγμάτων το αυριανό ματς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων είναι δύσκολο για την Ένωση.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας ξέρει ότι έχει στα χέρια του το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας με παίκτες ηγέτες (Καράμπουλας, Πολυτάρχου, Γκιζόγιαννης) και με εξαιρετικούς συμπαίκτες τους που μπορούν να δώσουν λύσεις (Τσιάκος, Τσιότρας, Νίκολιτς, Δέσπος, Φαλέκας).

Για τον λόγο αυτό ο Ζιάγκος θέλει όλο το ρόστερ του στην… τσίτα για να καταφέρει η ΑΕΚ να πάρει και αυτό το δίποντο στην προσπάθεια για άνοδο στην Α1. Αυτό είχε γίνει και στις 26 Οκτωβρίου στη Καβάλα, όταν ο δικέφαλος νίκησε με 66-72 με εξαιρετική άμυνα στον αντίπαλο.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X